Få en langvarig high-end leppe gloss på en cent mindre enn 9 dollar med Sonia Kashuks nye Luxe Lip Gloss

i klassifiseringen av “Favoritt apotek Lip Gloss,” Jeg knuser for tiden på Sonia Kashuks Ultra Luxe Lip Gloss i peneste rosa ($ 8.99)
Lucky Number Nine!

Det er akkurat hvor mange nyanser Sonia Kashuk utformet av hennes nye $ 9 ($ 8,99 for å være nøyaktig) Ultra Luxe Lip Gloss. Delvis til blek pinks? Sjekk. Nudes? fikk deg dekket. rike plommer? Ideell her.

ANNONSE

Akkurat nå er jeg hekta på peneste rosa, så vel som polert plomme, som begge, som de andre fargene i linjen, er usentrert så vel som unflavored. Når jeg sveiper en av deres rene applikatorer over leppene mine, er jeg blåst bort av nøyaktig hvor jevnt de søker, så vel som jeg tror at den pigmenterte, ikke-klebrig formelen føles stor (og varer fra 2-4 timer). Det er juiced opp med papaya ekstrakt, glyserin samt antioksidanter for å gjøre det hella hydrerer også.

“Denne neste generasjons Lip Gloss Formula leverer vakker, byggbar farge med umiddelbar mykhet, samt flerdimensjonal glans. Denne lette, gellignende strukturen glir lett på å la leppene føle seg kissable, så vel som fuktig – aldri klebrig. nyanser utvalg fra subtil naken til sterke brights. Infundert med glyserin, fettsyrer samt bløtter for å fukte leppene, så vel som papaya fruktekstrakt, en naturlig hudmykner, forbedrer denne multi-task-glans hudens elastisitet, samt beskytter leppene med antioksidant samt antiinflammatoriske egenskaper. ”

– TARGET.COM.

Sonia Kashuk Ultra Luxe Lip Glosses i polert plomme på toppen så vel som peneste rosa på bunnen ($ 8,99 hver)
Sonia Kashuk Ultra Luxe Lip Gloss Swatches i peneste rosa til venstre, så vel som polert plomme til høyre
Sonia Kashuk Ultra Luxe Lip Gloss i polert plomme

Metoden de føler meg, minner meg om Mac Cremeen-brillene (som jeg lurer!), Men de koster mindre enn halvparten av kostnaden ($ 8,99 vs $ 20).

ANNONSE

Yup, min nye / siste foretrukne apotek glans.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Pris: $ 8.99 hver (ellers forstått som $ 9)
Tilgjengelighet: Tilbys nå på målbutikker samt Target.com
Makeup samt klageblogg Rating: A (jeg ville ha favorisert en doe-foot til børsten, men C’est La Vie, Ya vet?)

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post