Hvor er dine foretrukne steder å handle?

Ah, dsw … mitt hus borte fra hjemmet.
Morsom ting er, jeg liker å handle, men jeg gjør ikke mye å kjøpe i butikker lenger. Absolutt ikke så mye som jeg utnyttet til.

Jeg mener, det var en tid da jeg likte å kjøpe så mye at jeg gjerne hadde plukket opp flere skift på kjøpesenteret.

ANNONSE

(Side notat: Hvis du noen gang har handlet på Miller’s Outpost, er den begrensede eller butikk Capwell på det nye Park kjøpesenteret i Newark, ca tilbake i midten av 90-tallet, jeg mest sannsynlig møtt deg på døren så vel som prøvde å tilby du lommer tees.)

Jeg har bare ikke tålmodigheten til å tilbringe hele tiden på kjøpesenteret lenger. Nå, et par timer – det kan jeg gjøre.

Jeg liker fortsatt å se deg rundt for klær, så vel som ting, men jeg starter vanligvis min forskningsstudie på Internett før jeg kommer til å se noe i person. Føles som om jeg sparer mye tid på den måten.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Åh, men noen ting – sminke samt sko, program – jeg kan fortsatt tilbringe timer å kjøpe for, så vel som jeg gjør, som bringer meg til dette: noen av mine foretrukne steder å handle, i ingen bestemt rekkefølge …

DSW: Min sko mekka! Jeg kan raskt tilbringe en halv dag her (og ha). Først, Gargantuan-valget, så vel som jeg liker de brede gangene, så vel som nøyaktig hvor pent hva som er organisert. På toppen av det trenger du ikke å vente på en salgspartner for å søke på et bakrom for å oppdage størrelsen. De har det som bare er best tilgjengelig på gulvet! Det er flott! Jeg er som å være i stand til å vike uten å føle at noen venter på meg. I noen tilfeller vil jeg tilbringe … en stund å prøve å velge mellom to forskjellige farger, så vel som på DSW jeg kan ta så lenge jeg trenger, lol! Den på Vintage Oaks av mitt hjem har et fantastisk utvalg av vesker også. Jeg har sett ting fra Nordstrom der til ganske gode priser.

Nordstrom: Når det gjelder Nordie, er det en mer foretrukket haunt av meg. Det er en ca. 15 miles søroveroversikt best nå, så det er et varmt rot inni, men det er fortsatt åpent. Det er som mitt konsept om den ideelle butikken. De har praktisk talt hva jeg kanskje noen gang ber om – sminke, klær, sko, tilbehør – så vel som når jeg oppdager noe jeg liker på salg, score! Deres personlige stylistjenester er likevel virkelig nyttige, så vel som jeg liker deres sjenerøse returpolitikk.

Mål: Det er en fem minutter fra huset mitt, så vel som du vil oppdage meg der ofte. I noen tilfeller slår klienttjenesten ikke ut av parken, men hvor som helst jeg kan kjøpe iskrem, apotek sminke, feline kull, hjerteformet solbriller, samt oppvaskmiddel i en falt swoop er alt best av meg.

Antropologie: Noen av deres ting er litt hippy dippy for meg, så vel som i noen tilfeller ser jeg på kostnadene ved toppene, så vel som å tenke, “Hmm-mmm! Det er ingen metode jeg betaler $ 70 for et stykke gasbind med paljetter på den. ” Jeg har oppdaget noen virkelig søte ting der, men som denne jungelen romper, så vel som når de har salg, er de vanligvis ganske gode. Som Nordstrom har de også en personlig stylist-tjeneste, selv om jeg ikke har prøvd det ennå (jeg vil!).

Old Navy: Hei? $ 10 shorts!? Jeg gir meg en 30-minutters grense når jeg går til butikken siden hvis jeg ikke gjør det, vil jeg gjøre noe skade. Bare så mange alternativer så vel som fantastiske priser.

Trader Joe’s: Lady kan ikke online på mote, så vel som sminke alene (vel …). Jeg liker deres økologiske ting, så vel som de bringer noen av de nøyaktige samme smakfulle sjansene, så vel som ender at kostnadene dobbelt så mye på hele mat, som deres kjøttfrie kjøttboller, stinkende oster samt røkt laks. Oppretningen er ikke alltid fantastisk (jeg ønsker at jeg kanskje virkelig velger mine private tomater så vel som fersken), men deres kostnader setter Safeway til skam. Når det gjelder downsides, unngår jeg deres toalettsaker, sandwichbrød (utløpsdatoen er vanligvis bare et par dager unna), så vel som når deres TJs merkevare samt pre-made mat er brutto, de er virkelig brutto. Tabs nekter å spise sin feline mat, så vel som det sier noe.

Saks Fifth Avenue: Jeg er vanligvis bare stalk sjarmavdelingen her, så vel som deretter gå med resten av butikken Gawking på hva som helst annet. I sminkeavsnittet har alle vært veldig hjelpsomme, så vel som om du er fin, de vil koble deg opp med Hella-prøver! slik.

ANNONSE

Og så er det Mac Pro-butikken i San Francisco, den ytelsesbutikk i Mill Valley (jeg brukte til å jobbe best rundt hjørnet, så vel som ville stoppe etter min skift til spenningsbutikk!), Pier 1 import (så mange morsomme ting for Feline damer), Sephora (selvfølgelig) samt Crate & Barrel … For det meste bare for vindu shopping.

Ok, babe, du er oppe! Hvor er noen av dine foretrukne steder å handle? Sephora, Marshalls, Macy, H & M, Nordie, noen form for regionale butikker?

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post