Enkle hverdagslige frisyrer for kjæledyrhundens dager sommer, dag 4: Fredag ​​Funge Buns

og for mye mer varme-mindre frisyrer for kjæledyrhundens dager på sommeren, sjekk ut …

Dag 1: The Woven Wonder

Dag 2: Teksturert, Tousled Bølger

Dag 3: Vask og slitasje WOW

Ok, jeg svetter bak knærne mine og mellom tærne mine ideell nå … Jeg våknet opp i morges til andre dags lufttørket senghodet hår og sweltering varme (dag har vært i 90-tallet, og vi har ikke luft Konditionering), som forlot meg med følgende valg for å leve mitt beste hårliv på en blærende varm dag som i dag: 1) Kast det i en høy pony (kjedelig), 2) ekorn den under en lue (som er flott for solbeskyttelse , men mannen … Hatter gjør meg svette så mye.), eller 3) Fun Bun det opp.

Vil du gjette hvilket alternativ jeg gikk med?

ANNONSE

Jeg føler at boller hadde et mega-øyeblikk noen år tilbake med hele sokken Bun-trenden, men jeg er fortsatt her for dem på en stor måte. Det er en lett frisyre for en sommer fredag ​​fordi du kan se så elegant og ferdig eller så rotete og utelatt som du, vær så snill! Gjør en enkelt bolle, eller doble moroa med to. Hold det enkelt, eller jooj det opp med fine nederlandske fletninger (som jeg gjør her). De er overraskende allsidige.

Dagens morsomme boller er / er den siste av varme-mindre sommerhårstilene jeg hadde planlagt for denne uken, og de bygger på dag 3s vask og slitasje.

Igjen, jeg oribe’d det opp …

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Tørr teksturiserende spray er en gammel fave av meg (jeg liker å holde en sikkerhetskopi på hånden), men mystify restyling spray er ny for meg. Du sprayer den på andre dag (eller tredje eller fjerde dag, for den saks skyld), og det reaktiverer alt stylingsprodukt du har i håret ditt fra dagen før. Det har også UV og varmebeskyttere for å beskytte håret ditt hvis du bestemmer deg for å bruke varme verktøy.

La oss bli klar til å sette moroa i ‘Ze Bun …

1. Fest flatness med tørr sjampo

Spray en tørr sjampo eller teksturiserende spray gjennom håret ditt, konsentrere seg på røttene, for å løfte din andre dagstil.

Hvis dine strenger holder boller bedre når de har noe gris i dem, så spray også håret ditt lett på midtakselen og ender.

2. Mist med en reaktiverende spray, og del deretter i to seksjoner

Revive stylingsprodukter som er i håret ditt fra dagen før ved å tåle en aktiveringsspray som mystify fra midtaksel til endene, og deretter skille håret i to seksjoner, ideelt i midten.

3. Braid, deretter bolle

Arbeide med en seksjon om gangen, veve en liten nederlandsk eller fransk flett inn i bangene og kronen, og samle deretter håret ditt i en høy pony.

ANNONSE

Vri i en bolle, og trygg det med hårpinner. Gjør det så pent eller så rotete som du vil ha!

4. Ha litt sommer moro i de boller!

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post