Lørdag surfing, 11. januar 2020

Vandring stien for å se fossen på Indian Valley Open Space Preserve er en av mine favoritt ting å gjøre denne tiden av året!
Hei, og glad Caturday, Sweet Girl! Jeg leste et sted nylig at du må bruke minst en dag i måneden utenfor. I naturen. Og du vet hva? I dag er den dagen for meg. Det er en sti her i Novato som fører til en liten foss, og til tross for TLCs ferventlige formaninger, skal jeg jage den. ?

Vennligst hold deg til elvene og innsjøene du er vant til.

Det er på tide for lørdag surfing …?

ANNONSE

Hvis du vil level opp din CCL-status, kan jeg foreslå å lage din favorittfeltes egen egen trone? ?

Gå videre, vedta den tredje katten (ellers kjent som “Gateway Cat”), fordi vitenskapen sier at det å være en kattdame er bra for helsen din!

Den beste oppføringen av Van Goughs stjerneklare natt jeg noensinne har sett. (Side MERK: Det kan eller ikke innebærer flere kurvete oransje tabbies.)

Vær på utkikk etter Opten, en håndholdt blekkskriver for ansiktet ditt, som skriver ut små mengder pigment på ansiktet ditt for å dekke hvert mørkt sted – fregner, arr og hyperpigmentering, og til og med de som du ikke kan se (blå LED-lys Hjelp kameraet til å finne små mørke flekker det menneskelige øye kan savne). Den lanserer denne sommeren for en fantastisk $ 600.

Når jeg snakker om gadgets, har L’Oréal en smart enhet som skaper skreddersydde formler for leppestift, grunnlag og hudpleie.

Sara Blakely, grunnlegger og administrerende direktør i Spanx, på å lære å omdefinere hvilken feil som betyr

Du kan ikke se bort.

For mange år siden gjorde Marc min sminke, og han er fortsatt en av mine faveartister!

Ganske sikkert dette er det som gikk ned da fanene rullet opp i kitty himmelen.

Ha en fantastisk helg. Jeg håper at du er ute etter en fantastisk start. ?

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post