Dette er virkelig liv

Dette er den siste av Hawaii-innleggene, jeg lover, fordi jeg vet at det blir litt irriterende når noen fortsetter å presse bilder av ferien i ansiktet ditt, men jeg tok disse bildene i forrige uke på Basseng med datteren min, og som jeg så gjennom dem for hvilke å ​​legge inn på bloggen, fant jeg meg selv vetoing de fleste av dem fordi jeg ikke likte hvordan magen min så …

Men jo mer jeg tenkte på det, jo mer irritert jeg fikk, så du vet hva? F * ck det. Slik ser jeg ut. Dette er virkelig liv.

ANNONSE

Og det vet jeg ikke, jeg vil ikke føle meg dårlig om magen min eller lårene mine eller mine albuer eller armpittene mine lenger. Jeg er over det. Jeg husker å være en tenåring og gå til bassenget og tenkte at jeg måtte bære en t-skjorte over badedrakten fordi jeg trodde jeg så på klubben, selv om jeg ikke tror jeg var. Jeg var en tynn liten 13 år gammel gutt! Jeg så normal ut.

Det forverrer meg å tro at Connor Claire noen gang ville føle seg slik om seg selv, så hvis det er noen gang å prøve å sette et eksempel, kan det også være nå. Jeg kan ikke være i stand til å passe inn i en badedrakt på samme måte som jeg gjorde tre, fire eller fem år siden, men – dypt pust – det er ok. Denne 42 år gamle kroppen kan fortsatt løpe for miles og gjøre en sh * t-ton av burpies og push-ups. Det vokste et barn og tilbrakte deretter 37 timer i arbeidskraft. Det er ikke perfekt, men det fungerer, så jeg skal feire den tum! Fordi det er en fantastisk tum. Og hvis jeg ikke ser ut som en modell, så vær så snill.

ANNONSE

Jeg tror ikke dette innlegget virkelig har et poeng. Jeg håper bare at hvis du noen gang har hatt en av de øyeblikkene da du så deg selv i speilet eller i bilder og straks lagt merke til dine “feil” (Air Quotes), bør du i det minste vurdere å gjøre et lite skift i tanken. Skjønnhet kommer i alle former, alle størrelser og alle turer i livet. TV, magasiner og sosiale medier (til og med blogger) – glem alt som drikker. Vi er vakre, tums, bums og alle.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post