Accent Nail-filene: Finn felles grunnlag for å skape uventede sammenkoblinger som lilla og burgundy

Smith & Cult Sjekk Rhyme Nail Polish Teamed Up med Lo-Fi Lacquer
Meg: “Oh, magisk 8 ball, vil mitt forsøk på neglelakk i dag vise seg å være episk feilfri og fantastisk og absolutt alt jeg noensinne har drømt om neglelakk kan være?”

Magic 8 Ball: “Alle tegn peker på helvete Naaaaw!”

ANNONSE

Den spesielle aksentpiken combo opp toppen var resultatet av en episk nagel kunst mislykkes i søndag.

Jeg hadde begynt å prøve å gjøre noe som involverer negativ plass og jerry-rigged band-aid cutouts og … Uansett, det fungerte ikke, men det førte meg til den lilla og burgundy combo her, fordi du vet at jeg er Alt om det aksent neglelivet.

Etter Band-Aid Cutout-katastrofen (lang, trist historie), begynte jeg å tenke på kremete lilla negler og fikk dette bildet i hodet mitt med lyse violet negler innpakket rundt et glass rødvin.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Så jeg gravd gjennom min stash og trukket ut denne livlige fiolette skyggen av Smith & Cult kalt Sjekk rimet, som jeg parret med en burgunder kalt lo-fi, også fra Smith & Cult.

Av grunnleggerne av hard candy, er Smith & Cult en ny linje med noen virkelig fantastiske farger, emballasje og navn. De kom bare ut for noen måneder siden. slitasje tid er ok, som 4-5 dager med en base og topp jakke, så ikke så sterk som opi, men god nok hvis du liker å bytte ut din polske noen få dager. Flasker er slags dyrt skjønt på $ 18 hver, men jeg liker mange av sine farger.

The Purple: Kontroller rhymen. BURGUNDET: LO-FI.

Den dype kremete Burgund Accent Nail Pairing er en nikk til vinteren, men jeg gleder meg også til våren med den lyse lilla og sier “Wassup!”

Jeg liker denne duoen og tror det virker fordi …

Burgunden har litt lilla undertoner som spiller av den lilla polske. Det var det jeg håpet da jeg plukket det fordi jeg visste at jeg ikke ville ha noe for rødt.

De lignende finishene. Fordi i teorien, kan Purple og Burgund være litt av en knust kamp. Som jeg vanligvis ikke ville tenke å sette sammen et antrekk med de to fargene, men jeg tror at kremet er ferdig her forene utseendet.

Så ja! Det er morsomt å finne uventede polske sammenkoblinger. En ting som hjelper, prøver å finne farger som har noe til felles, som lignende undertoner og / eller ferdig, for å trekke dem sammen.

ANNONSE

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

P.S. Har du på deg noe spesielt på dine poter i dag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post