Makeup samt Beauty Blog Monday Poll, Vol. 559

La oss gjøre dette, babe!

Så … Hva er mandagsundersøkelsen?

Utmerket spørsmål! Det er ikke, i motsetning til navnet sitt, en faktisk undersøkelse, som med bit clicky knapper. Det er bare en liste på fem eller mindre tilfeldige bekymringer jeg har publisert på denne bloggen hver mandag morgen for de siste quadrillion årene (siden 2007). Jeg liker å lese svarene dine, så vel som det hjelper meg med å få min uke til en god start. ?

1. Goofy eller seriøs?

G o o f y.

2. Hella Sharp Instagram Brows eller Hella Sharp Instagram Contour? (Oh, så vel som “verken” er ikke et alternativ. Du må velge en.)

Ough … Jeg må gå med brynene, selv om jeg skal se Ott, siden Instagram Contour på meg er enda mer OTT. (Hint: noensinne sett et ekte livsskjelett?)

ANNONSE

3. Matt rødt leppestift eller falske lashes?

Wow. OK, siden mine lashes er tynne akkurat nå, så vel som jeg ikke vil fare ved et uhell å trekke dem ut mens du tar av Falsies, velger jeg Matte den røde leppestiftet … selv om å få de kantene skarpe så vel som det er en smerte i @SS.

4. Hva har du til lunsj i dag?

En av de handelsmannene Joe’s ostpizza med blomkålskorpen. (De smaker som ekte pizza, jeg sverger!)

5. Noe på skrivebordet ditt?

Revlon Cream Shadow-kombinasjonen jeg fikk på Ulta i forrige uke.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Hvis det ikke er bra …

Jeg satte meg ned for å sette på sminke i går, så vel som gjorde en strålende bronse becca-inspirert utseende for den femte dagen på rad.

Dette fikk meg til å tro på signaturutseende, hvorav en som åpenbart har for øyeblikket … Tror du noen gang på å ha et signaturutseende, eller har du en meow? Jeg er alt for å utvikle seg så vel som å endre (spesielt i år, siden et av mine “temaer” for 2019 er omfavnet forandring), men hvis jeg allerede forstår hva som fungerer for meg, hvorfor ikke bli med det en stund? Så mange stilikoner gjør det, så hvorfor kan vi ikke rutine folk? Ariana Grande har fått sin høye ponni. Anna WinTour har brukt den nøyaktige samme hjelmen Bob i mange år, så vel som min kunde Saint of Coolness, Stevie Nicks, har rocket hele Boho-Witchy-tingen siden begynnelsen av tiden!

Tror du noen gang på å vedta et signaturutseende? I motsetning til fremtredende tro (A.K.A. Tabs), ville min ikke være galne kuppelter så vel som tvilsomme bryn. Hvis jeg skulle stave forsikringskrav til en akkurat nå, ville det være bronse så vel som strålende en La J. Lo!

Din Friendly Community Beaution Addict,

ANNONSE

Karen.

P.S. bekymring tid! Her er de å kopiere / lime inn med svarene dine i en kommentar. snakkes snart.

1. Goofy eller seriøs?
2. Instagram Brows eller Instagram Contour (og “verken” er ikke et alternativ; Du må velge en)?
3. Matt rødt leppestift eller falske lashes?
4. Hva har du til lunsj i dag?
5. Noe på skrivebordet ditt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post