11 saftig lashforslag

wiggle, wiggle

Mascara tilhører dine lashes, ikke børsten. Når du søker, vri børsten forsiktig fra side til side (i stedet for opp og ned) når du arbeider deg fra rot til tips. Den ekstra bevegelsen gir en tykkere frakk.

Sikt høyt

For et større enn livs, vidtøyet utseende, bruk mascara bare til de øverste lashene.

Naturlig krølle

For en naturlig utseende krølle med en øyenvippe curler, gi et par gode klemmer, en gang i nærheten av øyelokk, og deretter en andre klemme nærmere mot spissen.

Tykt og luksuriøst

For tykke, glamorøse vipper, bruk to strøk av Mac Prep + Prime Lash. For best resultat, la det tørke mellom hver frakk.

Stor separasjon

For fantastisk separasjon med en lett berøring, prøv å bruke mascara med en Mac 204 Lash Pensel. Det er et veldig bra verktøy for jobben.

Anime øyne

For å gi øynene dine et runderutseende, konsentrere mascara i midten av begge de øverste og nederste vippene.

Bred, bred verden

Og for å utvide øynene, bruk mye mer mascara på utsiden av hver lash (endene nærmere ørene dine, ikke nesen din).

Lys som en fjær

For et mykt, fjæret utseende med fantastisk separasjon, bruk to børster. Etter å ha brukt mascara med en vanlig mascara børste, løp du gjennom lashene dine igjen med en Mac 206 mens mascaraen fortsatt er våt.

Sikkerhetskopiere det

For veldig tykke, rike lashes, prøv å “bøte på lashes”, en teknikk hvor du strekker hvert øye fra under topplasset ved hjelp av en pensel som Mac 259 kvadrathørselsbørste eller en 266 børste dyppet i Mac fluidline.

Lag det

Eksperimenter med lagringsformler til du får utseendet du skyter for. Prøv Fiber Rich Lash Mascara over zoom lash for tykke, rike pisker uten “edderkopp” effekten.

I marinen

Eksperimentere med farge på dine lashes. Lys øynene dine med noen Navy Blue Mascara, eller hvis du har grønne øyne, gi Violet Mascara en prøve.

Jeg skal bli hjemme og slappe av i kveld. Det har vært en lang uke, og jeg gleder meg til bare Sittin på min sofa og slapper av. Jeg håper du hadde en god dag i dag. Har du gjort noe morsomt?

ANNONSE

Din vennlige nabolags sjarmavhengig,

ANNONSE

Karen

For mye mer søt, Sweet Makeup Lovin ‘, registrer deg for å motta mine oppdateringer via e-post.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post