Aishwarya Rai: Hennes beste hår?

Når du flyter inn i en audition og håndstøpende regissøren et CV med kreditt score som, “ofte sitert som den mest fantastiske kvinnen i verden,” “Tidligere Miss World 1994,” og “filmskuespillerinne i tiåret , “Du har en ganske god sjanse til å lande jobben, spesielt hvis du har øyne som Aishwarya Rai.

En av verdens mange vellykkede og elskede skuespillerinner, Aishwarya Rai Bachchan, født 1. november 1973, har stjernespillet i over 40 filmer på fem forskjellige språk. Vinneren av dusinvis av priser, æresbevisninger og anerkjennelser, Aishwarya ble nesten ikke en skuespillerinne i det hele tatt.

ANNONSE

Voksing opp i den sørvestlige indiske havnebyen Mangalore, hennes favorittfag i skolen var zoologi. Hennes mor er en husmor og hennes pappa en marine biolog, og hun flørt med karriere i medisin og arkitektur.

Alt forandret seg, etter at en høyskoleprofessor tok noen bilder av henne som ble publisert i et magasin. Det fikk folk i moteverdenen snakket, og med 18, var hun i Vogue Magazine, og senere på omslaget tre separate tider.

Beskrevet som en supercouple i det indiske media, hun og hennes ektemann, skuespilleren Abhishek Bachchan, hadde bare sitt første barn, en baby jente født i november, og de forventes å kunngjøre navnet hennes, i hinduistisk tradisjon, hvilken som helst dag nå.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Hvilken av Aishwaryas frisyrer liker du best?

1. Slank Updo med en dyp side del

2. Lang og rett med en side del og høyde i kronen

3. Halv opp, halv ned med middels krøller

4. Updo med bangs og krøllete stykker rundt ansiktet

5. Lang og løs med store krøller og en sidedel

6. Updo med bangs festet tilbake

7. Lang og lagdelt med en mindre bølge i enden

8. Lang med løs, tousled store krøller

9. Rett og elegant med en side del

Se resultater

Laster …

ANNONSE

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

P.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post