Hvis du har sensitive øyne, kan du anbefale noen øye makeup removers, eyeliners og / eller eyeshadows som ikke stikker eller gjør øynene rive opp?

Trish McEvoy langsiktig ansikt og øye makeup remover; Clinique tar dagen av makeup remover for lokk, lashes og lepper; CHANEL STYLO YEUX Vanntette langvarige eyeliners og Mac Smolder Eye Kohl
Takk for alle de fantastiske forslagene du dro i kommentarene! Jeg bokmerker dette innlegget, så jeg kan referere til det i fremtiden som en ressurs.

Mine øyne er så følsomme – de blir så tåre – at du tror jeg var å nyte notisboken 24 timer i døgnet.

Så ja, jeg har noen ting jeg bruker og elsker, men jeg prøver alltid å finne mer, så hvis du vet om noen gode ting, gi meg beskjed. Dette er produktene jeg har brukt og elsker de siste seks månedene eller så (i hvilken tid øynene mine synes å ha fått mye mer følsomme).

ANNONSE

For eyeliners, bare god ol ‘Mac Smolder Eye Kohl. Det har eksistert for alltid. Det er liksom som ditt grunnleggende kremete svarte øye kohl. Det er utrolig mørkt, utrolig smudgy, utrolig mykt, og det forblir på vannlinjene og lash linjer. Og det gjør det ikke, uansett grunn, irritere øynene mine. Jeg kan tolerere det.

Også Chanel Stylo Yeux vanntette langvarige eyeliners – jeg føler at jeg fortsetter å snakke om disse – men de er så gode, selv om de er slags dyrt. De forblir på, de er vridd, og de har det tynne punktet, så du kan virkelig komme inn mellom røttene til dine lashes, og de kommer i mange fantastiske, veldig bærbare, vakre farger.

For øye makeup fjerner jeg har brukt to forskjellige – faktisk tre. Den første er DHC dyp rensende olje, som fungerer bra. Det stikker ikke øynene mine, og det tar av mascara veldig raskt.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Hvis jeg har på seg vanntett eller langvarig sminke og DHC-tingene ikke fjerner det, vil jeg bruke enten Trish McEvoy Long-Wear Face og Eye Makeup Remover eller Clinique Ta dagen av Makeup Remover for Lids, Lashes & Lepper. Begge disse fjerner alt, og de stikker ikke øynene mine eller irriterer det følsomme øyeområdet.

ANNONSE

Øyenskygge for meg – det virker som om enkelte farger har en tendens til å intensivere øynene mine mye mer enn andre, som purplish farger, spesielt. og ting med glitter.

Hva med deg? Hvis du har sensitive øyne, kan du anbefale noen øye makeup removers, eyeliners og / eller eyeshadows som ikke stikker eller gjør øynene rive opp?

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post