L’Oreal Infallible Makeup Extender Innstilling Spray: Er dette $ 17 spray ufeilbarlig?

Du vet hvordan når du er ferdig med sminke, og du tåler ansiktet ditt med en sminkeinnstillingsspray, føles det som en bekreftelse på en jobb som er godt utført?

Som spritz! Takk skal du ha! Belønning.

ANNONSE

Jeg liker den hele opplevelsesvinkelen til sminkeinnstillingsprayer. Den forfriskende duftene og forbedret slitasje er bare bonuser.

Mine nåværende favoritter er Urban Decay’s $ 30 All Nighter og Mac Fix + ($ 22), men de er begge ganske kostbare. Jeg vil gjerne ha et godt apotek alternativ, og derfor tok jeg en beslutning om å prøve L’Oreal-ufeilbarlig makeup Extender-innstillingsspray. Det er bare $ 16,99, som fortsatt er dyrt for apotek, men mindre enn alle nighter og fikser +.

L’Oreal Ingallible Setting Spray ($ 16)

Dessverre … Og du vet at når noen starter en setning med “Dessverre”, er det ikke i ferd med å gå bra, jeg må fortsette å prøve å finne apotek sminkeinnstilling Spray Nirvana.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Jeg sjekket dette noen forskjellige tider ved å bruke den på den ene siden av ansiktet mitt sammen med urbane forfall er alt nighter på den andre, og konsekvent hver gang, alt nighter gjorde min sminke på den siden vare lenger og ser friskere ut.

Ufeilbarlig gjorde ikke forferdelig. Min sminke var fortsatt lenger enn det ville ha hvis jeg ikke hadde brukt noen innstillingsspray i det hele tatt, så det er lett, men jeg håpet på mer.

Jeg er heller ikke en stor fan av sprøytedysen eller duften. Tåken kommer ut av flasken splotchy og ujevn, forlater store dråper av produktet på ansiktet mitt, og det lukter litt funky for meg … som plast og leker doh, men jeg er veldig spesielt om duft og utrolig følsom overfor det. sannsynligvis til en absurd grad.

ANNONSE

Når det gjelder å sette sprayene, går det i en klemme, men jeg er ikke i ferd med å krype over en ørken for å få den siste flasken, hvis du vet hva jeg mener.

Pris: $ 16.99 for en 3,4-oz. flaske
Tilgjengelighet: Tilgjengelig nå online og på Drugstores og Ulta
Smink og klageblogg Rating: C

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post