Søndag med faner katten, sminke og sjarm blogg mascot, vol. 463

Tabs reiser internasjonalt denne uken (Toyko-lesere, du kan få en titt på ham fordi han er i Japan for en spesiell stil som er spesiell for Vogue), men det betyr ikke at teamfanene Cat LLC får til å sitte på laurbærene sine. Før han dro, tappet fanene meg og Connor med å finne ham en ny assistent / protegion, og fordi han handler om å fremme den lokale økonomien, ba han spesielt en lokal leie.

Vi har vært utrolig opptatt av å scouting det regionale talentet, og så langt er frontløperen denne vakre tabbyen (ikke så vakker som faner, selvfølgelig) kalt Harris, som bor nedover gaten.

ANNONSE

Jeg planla et uformelt intervju av det store lengre treet, og Harris kom raskt til tiden.

Han har omfattende erfaring på mange viktige områder av stillingen, inkludert posing, magen blinker og vises tilfeldig uinteressert. Han har også barnevakt opplevelse også, som for meg er et betydelig pluss.

Selvfølgelig har faner det endelige orden, og kjenner ham, han vil nok komme tilbake fra sin tur og bestemme seg for å holde det nåværende laget som det er, fordi han er svikel som det, men jeg skal presse for minst deltid Hjelp fra Harris.

ANNONSE

Jeg tror han ville være et veldig bra tillegg til vårt firma! Hva tror du?

Den eneste! – Verdensberettiget anerkjente Kitty Supermodel Tabs katten
Din vennlige nabolag sjarmavhengige (r),

Karen, Tabs og Connor (og kanskje Harris)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post