Mac usung helter: clicory leppe blyant

Mac clory leppe blyant. Skjorte: Mascara & Kitters
Hva er en unsung makeup hero? For meg er det en ofte undervurdert makeup-morsel, et permanent samlingsprodukt som scoots under radarskjermen til mange sminkeelskere, men regelmessig steiner min verden. De langvarige Unsung Heroes-serien har noen av mine favoritter.

Jeg vet, jeg vet – vi har alle på seg masker. Så, hva er poenget med å bruke leppestift eller lip liner, eller andre leppeprodukter i det hele tatt?

Hør, bare fordi ansiktet mitt er dekket, betyr ikke at jeg ikke får trang til å ha på seg noe på leppene mine. Jeg elsker fortsatt å ha på seg leppefarge, og jeg skal ha den rundt huset, bare fordi. Jeg trenger ikke en logisk grunn. ?

ANNONSE

For noen dager siden skjedde jeg bare å komme over en leppeblyant fra Mac som gjorde mitt hjerte fladder som en kolibri, og jeg trodde du kanskje også liker det. Det er en varm matt Peachy Brown kalt Mac-chicory, og jeg tror det er lurvely.

NC42 Best her
Det er litt minner om 90-tallet brune leppestifter som Mac Paramount, som er helt dårlig-@ SS – men cikoria er litt mindre aggressiv på grunn av tilstedeværelsen av fersken, så det er mye mer slitesterkt og ned til jorden. Det er en snillere, mildere versjon av jenta som elsker å bære kamp støvler, levis og knapp-down flanell.

Jeg har på seg Mac Costa Riche Liner som en base på lokkene mine med Mac, gi meg Sun MSF pulver på toppen.
Skyggen bor i Macs permanente linje, og det er $ 18. Det burde også vare en stund. Noen mennesker er ikke fans av Macs blyantlinjer på grunn av deres vanskeligere tekstur, men jeg har ikke noe imot det i det hele tatt. Jeg liker den stivere konsistensen. Det hjelper med lang levetid, spesielt hvis du bruker dem som leppestift, som i dette tilfellet bare innebærer fôr og fyller inn leppene dine med cikoria og legging av favorittleppen din på toppen. (I det siste har det vært cerave hydrerende balsam for meg.)

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Hvis du er en fan av varme brune øyenskygge, og du lener deg tungt på myk brun, sadel, sabel eller, hvis du elsker og bærer Costa Riche eller Teddy Liner ofte (som jeg gjør!), Er cikoria et fantastisk supplement til noen av de fargene.

ANNONSE

Gi det et forsøk. Jeg tror du vil elske det!

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post