Chanel Horizon Line Le Vernis Longwear Nail Color, tilgjengelig nå i den nye reisedagboken Fall Collection

$ 28 Chanel Horizon Line Le Vernis Longwear Nail Color, tilgjengelig nå i den nye Chanel Travel Diary Fall Collection
Jeg ble født i Filippinene, men jeg har vært en Cali-jente fordi jeg var en wee-lass av år ett år gammel. På den tiden har jeg reist over denne tilstanden fra topp til bunn, fra fjellene til dalene og opp og nedover kysten (dette begynner å høres litt som en folkesang, ikke sant?).

Uansett, når du bruker mye tid på et sted, begynner enkelte farger å minne deg om det, som er hva Chanel Horizon Line Le Vernis gjør for meg. Min, gosh! Det er nøyaktig samme grågrønn du ser over strendene fra den sentrale kysten / Big Sur opp til Oregon-grensen.

ANNONSE

Chanel Horizon Line.
Jeg ser det i de grønne alger- og tangbelagte bergarter, i vannet, i plantene (spesielt sukkulentene som dekker, som alle andre sanddyner). Det er overalt! Og det er stedet på.

Horizon Line er fra Chanel Travel Diary Fall Collection, som er ute Best Meow, og mine venner på Chanel HQ forteller meg at det var inspirert av en biltur som Chanel Creative Director Lucia Pica tok fra Los Angeles til Big Sur. Som en havfrue fra havet kom horisontlinjen fra den turen.

Og jeg er glad for at det gjorde, fordi jeg har en ting for grønne grays, mann! (Hei, essie sjarm lur og smith og kult bitter buddhist.)

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Chanel Horizon Line, Essie Charm Nap og Smith & Cult Bitter Buddhist

Jeg er en sucker for saftige gråaktig greener på fingrene og tærne. Det er som de er edgy, men de er ikke motbydelige … Jeg vet ikke om det gir mening, lol! Jeg håper det gjør det.

Jeg elsker Chanel Le Vernis Formula!

Oh, ja, og så får du den fantastiske Chanel Le Vernis-formelen, som, Oh, min Gosh, er enda bedre enn det var før Chanel konverterte det til en gelformel i løpet av det siste året.

Det tørker ganske raskt, for en (helt tørr innen en time så lenge du forsegler den med en gel toppjakke), og det varer også. Jeg tester fortsatt horisontlinje for slitasje, men jeg er på dag tre, og jeg har ikke sett en enkelt chip. Basert på de andre Le Vernis nyanser jeg har slitt nylig, forventer jeg å få minst seks eller syv hele dager før det begynner å falle fra hverandre.

Så det er ganske robust, takk og godhet, fordi det er kostbar på $ 28 en flaske.

Jeg har mye flere vurderinger av Chanel Fall Collection kommer snart, og det handler ikke bare om California Vibe, som jeg er stoked om. Det er noen vakre greener, blues og –
Herregud! – En Peppy Poppy Red Lipstick som får meg til å presentere i stuen min.

ANNONSE

Det er også noen herlige, brukbare utseende i disse videoene på Chanel-nettstedet, hvis du er interessert. De er fargerike, men fortsatt bærbare nok til vanlige mennesker som deg og meg.

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post