Hva er noen ting som gir deg glede?

Øk så vel som Shine, Pal O ‘Mine! glad tirsdag. Noen av mine, i ingen bestemt rekkefølge …

Varmt, sprø pommes frites med store tilbud av salt

Når røtter spire fra en plante kutting. Jeg har en liten krukke med vann på kjøkkenområdet Windowsill ideelt nå med en kutting i den fra en av mine planter fra kvinnenes helligdom, så vel som hver gang jeg ser bitrøttene som vokser fra det når jeg vasker oppvasken, smiler jeg . Siden det er et tips som livet oppdager en metode for å fortsette.

Ladybugs.

Min tabbys fluffy øre tufts

Snubler på en vennlig hest mens jeg vandrer

Når El Hub tucks meg under dekslene før de sier farvel når han forlater for arbeid på brudd på daggry om morgenen

Høring Connor sier et nytt ord for aller første gang. De siste tilleggene til hennes vokabulært inkluderer “Happy” “Cookie,” “Apple”, så vel som “Ham!”

ANNONSE

Hva med deg? Hva er noen ting som gir deg glede?

ANNONSE

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post