En lykkelig honu møter en lykkelig jente

en honu beite på tunneler stranden på nordkysten av Kauai, august 2013
En av de kuleste tingene skjedde noen gang i dag. Jeg snorklet på Tunnels strand på nordkysten av Kauai og løp inn i en gigantisk Honu (Sea Turtle)! Han var stor – om lag fire meter lang – og var der. Hvis han ønsket å stå opp i grillen, kunne han lett gjøre det (han prøvde ikke noe morsomt, lol!).

Vi svømte rundt sammen for en god 10 minutter, bare meg og han i det varme blå vannet med bølgene krasj over oss. Det var surrealistisk – og veldig bevegelig. Det føltes som havet hadde gitt meg en spesiell gave, et herlig minne å verne om.

ANNONSE

Jeg dro også til et lokalt bøndermarked og gorged meg selv på tropisk frukt, tilbrakte litt kvalitetstid med min Kauai Kitty, Tortie Girl (husk henne? Hun er fortsatt rundt, underholdende hotellets gjester av grillpanelene.), Og til og med bumpet inn i en MBB Reader på stranden (Aloha, Chloe!). Som bokstavelig talt støt inn i henne. Vi legger våre badehåndklær ned under samme eksakte tre!

ANNONSE

Og ville du ikke vite det? Den ene gangen jeg ikke har på seg en slikk av sminke, jeg løper inn i en stipendiat sminke elsker. Ville ha vært fint hvis jeg i det minste ville krølle mine lashes, men noooo.

Dragon Fruit.
Granateple
Lychee.
En fersk kokosnøttdrink
Husk tortiepike, min Kauai Kitty fra i fjor? Hun er fortsatt rundt!
Fugl av paradis
Plumeria blomster
Beachy bølger, men ingen sminke!

Åh, jeg glemte nesten! Gjett hvem som begynte å mate hotellets kattunge igjen. Fortsett, gjett. Jeg gir deg en gjetning. Hennes navn starter med ‘k’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post