Lips vinner denne kampen takket være Mac Beth Ditto Lip Pencils

Mac Beth Ditto Lip Pencils fra venstre: I Sync, omfavne meg, underholde meg og nattmoderh

Matcher skoene dine til vesken din, din kjole til øyeskyggen din, din stripete tee skjorte til din stripete fett- @ ss tabby … Noen ganger er det bare morsomt å matche!

ANNONSE

Ta de fire Mac Beth Ditto Lip Pencils ($ 14), for eksempel. Jeg får et spark ut av å ha på seg dem med deres koordinerende pro longwear lipcremes fra samlingen.

Jeg tror på synkronje (en lysegul rosa) går bra med deg best allerede, underholde meg (en oransje) par perfekt med Booyah !!, omfavne meg (en strålende rosa fuchsia) ser kjære med kjære dagbok, og nattmoderh (a Blackened plomme) sier Holla! med hjerte bakrus.

Ok, men hvorfor bry deg med lip liner? Vel, jeg liker å bære matchende lip liners når jeg trenger litt hjelp med å holde en lysere farge fra å gå utover min naturlige leppelinje og / eller for å øke slitasten av leppestifter og gloss. Pluss, ofte jeg liker å ta de små ekstra sminke trinnene, vet du?

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

For lipcremene i Mac Beth Ditto-samlingen, er det å ha en matchende leppeforing som en sundae med en ekstra kirsebær på toppen.

Mac Beth Ditto Lip Pencils fra venstre: Synkroniser, underholde meg, omfavne meg og nattmoder

Pro Longwear Lipcreme i du er best allerede, lip liner i synkronisering, prolongwear lipcreme i booyah !! , Lip liner i underholde meg, prolongwear lipcreme i kjære dagbok, leppe liner i å omfavne meg, prolongwear lipcreme i hjertet bakrus og leppe liner i nattmoderh

Jeg har slitt Beth Ditto lipcremes både med og uten deres matchende leppeblyanter, og jeg liker måten de ser begge veiene. Heldigvis vil de aldri virkelig gått for langt utenfor min naturlige leppelinje, et testament til deres fantastiske oppholdskraft.

Men jeg tror at hvis du er i humør for det, kan en av deres koordinerende leppe liners rundt kan være ganske morsomme. og hendig, hvis du har en tendens til å lagre lignende nyanser.

Som, hvis du har mange virkelig lyse pinks som ligner på Bith Ditto kjære meieri, som kanskje jente om byen eller raske sizzle, så har også å ha omfavnet meg på hånden mye fornuft, fordi du også kan parre den med andre pinks .

ANNONSE

Pris: $ 14 hver
Tilgjengelighet: Tilgjengelig nå på MacCosmetics.com, og relatert til Nord-American Mac tellere og butikker 7. juni; internasjonalt, senere denne måneden
Smink og klageblogg Rating: B +

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post