Laying Bronze Eyeshadow på toppen av svart liner til høyre Wonky Liner

Oh, Mine Hooded Lid Damer … Jeg forstår at du kan føle meg på dette. Det er dager når min øvre lash liner viser seg perfekt … men så er det de andre dagene når det ikke gjør det. ?

Og de dagene er Baaaaad.

ANNONSE

Du forstår nøyaktig hvordan det er. Ett minutt bruker du din liner, uvitende om katastrofen om å streike. Neste ting du vet, haringen din tatt over halvparten av lokket ditt. Hvis du har hette deksler som jeg gjør, får det også øynene dine mindre ut.

Så det er det som først skjedde med dette spesifikke utseendet her. Startet, jeg var i humør for svart feline eyeliner, men jeg var rushing, så vel som ting kom ut av hånden raskt.

Min liner var så godt tykk, så vel som vingene stemte ikke overens. Mine øyne så teeny, liten.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Fordi jeg ikke hadde nok tid til å eliminere hva som helst, så vel som begynte igjen fra bunnen av, minnet jeg teknikken jeg har brukt i det siste med lys blyantforing for å få dekslene mine til å se mindre hette, så vel som jeg ansatt en lignende metode å reparere dette uhellet.

Her er hva jeg gjorde.

Jeg dyppet en flat vinklet rent inn i en sparkly bronse øyeskygge, våt det rene hodet med en innstillingsspray, så vel som blandet den direkte på toppen av den svarte liner fra det indre hjørnet til omtrent tre fjerdedeler av metoden ut.

Hvorfor?

Vel, akkurat som nøyaktig hvordan påfør en lysfarget liner på den øvre lashlinjen, åpner øyet, og legger en bronse på toppen av svart, gjør lokkene som ser mye mer uttalt så vel som større enn de virkelig er.

Deretter rengjorde jeg den rene jeg brukte, dyppet den til en mørk brun, så vel som blandet det på det ytre hjørnet av den svarte liner for å myke det så vel som produsere illusjonen av litt mer løft.

Jeg setter ikke helt pris på akkurat hvor mye større det gjorde at lokkene mine ser opp til jeg kom til Costco, så vel som begynte å prøve på potensielle briller …

Jeg tok et bilde av min avtale med uten rammer, så jeg kan sammenligne det med bilder av meg selv med noen av de nye rammene jeg tenkte på (fordi jeg er nerdy som det), så vel som da jeg så min sminke i Ekstrem overhead Costco Lighting, jeg skjønte – oh, snap! – Denne øye sminke virket virkelig for meg.

Ja … Jeg vil absolutt gjøre dette igjen, men, som med vilje. Lol!

Key Makeup brukes i dette utseendet

Øyne: Pixi Limitless Sikly Eye Pen i Svart Noir, Pixi Eye Reflection Shadow Kombinasjon i naturlig skjønnhet, Mac Omega samt Brun (Øyenbryn), Chanel Dimensjoner De Chanel, Mac Brow Gel

Base: Estee Lauder Double Wear Foundation i Honey Bronze, Mac Strobe Cream i Pinklight, Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow In Fair-Medium, Mac Sur Blush

Lips: Mac dristig Bare Lip Pencil, Mac Candy Box Lipglass

Dette fikk meg til å le så hardt!

Jeg må gi en shout-out til min venn Jennifer som påpekte denne industrien for Pandora i kommentarene.

DENNE FYREN! Han er min helt.

ANNONSE

Hvis han klippet en hage på min blokk, ville jeg absolutt nyte så vel som jubel for ham.

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post