10-minutters makeup må-haves: nars multi-bruk glans

den letteste så vel som vakreste ikke-klebrig glans for lokkene dine, kinnene så vel som lepper
Den 10-minutters sminke må-haves-serien viser noen av * den beste * sminke for rask (men oppsiktsvekkende!) Hud, øyne, kinn og lepper.

Åh, akkurat hvordan liker jeg 10 minutters sminke? La meg telle måtene … lol.

Jeg vil spare deg den forlengede soliloquyen, men her er det, jeg liker å sette på en full avtale med uten kostnader Hella år som gjelder, så vel som blanding. I noen tilfeller er det bare godt å gjøre et raskt sminkeutseende som ikke ser ut som en rushjobb. Når det er sagt, selv * jeg * blir litt utmattet? å gjøre nøyaktig samme brunt røykfylte øye med peachy coral kinn så vel som en naken leppe hver dag … Jeg mener, jeg liker det utseendet, men i noen tilfeller har du krav til å bytte ting når du føler deg “sminke rastløs” vet?

ANNONSE

Det er der disse nye nars multi-use tosses kommer inn i spillet …

Disse glitrende glansene er begrenset utgave, så vel som tilbys nå på nars-området for $ 24 hver, så hvis du ser noe du liker, får du mye bedre det før senere siden de ikke vil være rundt for alltid.

De føler seg som lipglans, så vel som å se ut som leppens glans, men du kan bære dem på leppene dine (selvfølgelig), øynene dine så vel som din avtale med (som highlighter!).

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Min foretrukne nyanse er ubarmhjertig, rose-gullet med små flekker av glitter.
Applikatoren er en tynn, allsidig padle.
Alle fem har de skinnende flekkene av grasiøs glitter, så de glir så vel som skinner, som sparker dem opp et nivå.

Jeg tror det aller beste med dem, skjønt, er at du ikke engang kan føle dem på huden din. De er veldig lette! De føler seg ikke tykke eller tunge som mange øye glansene gjør (Ahem, Mac). Disse ploper ikke bare på lokkene dine.

Egentlig, jeg kan ikke engang føle dem på mine øyne, så vel som i noen tilfeller jeg ikke klarer å huske at de er der, som * aldri * oppstår med øye glans.

Nå, nøyaktig hvordan gjør en glans som dette i form i med hele 10-minutters sminke ting? Vel, flerbruksavtale med glosser som disse er gode når du vil gjøre en danse, glødende, glanset, praktisk talt høymote utseende. Du kan raskt slå ut en titt på det i et 10-minutters vindu.

Jeg bruker uønskede på lokkene mine med et par strøk av Roam Charm Mile High Club Mascara på mine lashes. Blush er Clinique Chubby Stick i Amp’d opp Apple, så vel som leppestiftet er Mac Patisserie. Jeg bruker også en liten bit concealer på de indre hjørner (Maybelline umiddelbar alder spole tilbake i Golden).
Først begynner du med å krølle dine lashes, så vel som du vil gjøre dette før glansen, så din lash curler ikke får alt “goopy”.

Deretter klapp den tynne padleapplikatoren direkte på nakne lokkene (ikke engang bry deg med øyeskygge eller primer, fordi glansen bare bryter dem ned).

Deretter bland deretter kantene med en finger.

Etter det, ta noen form for gjenværende produkt på fingeren, så vel som klapp den på de høye punktene i kinnbenene dine, så vel som ned i nesebroen.

ANNONSE

Ferdig med vannbestandig mascara (vanntett for å holde glansen fra “å spise” din mascara), litt concealer dabbed i de indre øynene i øynene dine, kremblush blandet på eplene av kinnene dine, så vel som en kremaktig naken eller lys Lipstick for å holde det generelle utseendet friske så vel som DEWY. ?

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post