Lørdag surfing, 17. oktober, 2020

Spis kake til frokost! Denne er glutenfri chocolate chip kake med kanel sukker.
OK, helt rystet. Jeg hadde den rareste drømmen i går kveld … vel, teknisk, tidlig i morges, fordi de jeg nettopp har før jeg våkner, er av en eller annen grunn de merkelige.

(God morgen, forresten. Vær så snill å hjelpe deg med litt chocolate chip kake til frokost fordi det er hvordan vi ruller rundt her.)

ANNONSE

Uansett, drømmen inkluderte denne fyren …

Old-school Keanu
Ellers kjent som kjæresten min, ellers kjent som Keanu Reeves. I drømmen min var han den nåværende daglige skjegget og langhåret John Wick-versjonen av Keanu.

Vi var på en vinbar på en dato, og det startet alle søte og søte, men tingene gikk sør da Keanu fortsatte å bli helt og helt sh * t-faced, slurvet full.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Jeg var ikke i humør i det hele tatt for nonsens og hadde ingen tålmodighet for sin pjokk-esque tomfoolery, men jeg ønsket fortsatt å bli på datoen og ikke gå hjem ganske, så i Stern “Mom Tone” vanligvis reservert for bratty barn , Sa jeg til vår server, “Jeg kan ikke håndtere denne mannen akkurat nå!” Og så parkerte jeg sin drukkede @ss ved et bord med noen tilfeldige nerdy ser tegneserie dudes og gikk om min virksomhet med å ha det bra.

Jeg fant en stol i et rolig hjørne, så jeg kunne nyte min vin i fred, men så, selvfølgelig fordi det var en merkelig drøm, vinbaren morphed inn i et veldig overfylt filippinsk husfest (hva hva?). Neste ting du vet, sa jeg til noen gamle klassekamerater som jeg løp inn, “vet du hvordan vi hoppet over klassen den en ettermiddag for å se matrisen? Du vil aldri gjette hvem jeg er her med akkurat nå. ”

Noen nevnte da at jeg skulle sjekke på fattige drukket Keanu, og så fant jeg ham, fortsatt helt full. Jeg fortalte ham at jeg ville ta vare på ham og tilbød å få ham til en aspirin, som jeg hadde i min lille, svarte ryggsekk, og et glass vann.

(Tilsynelatende, selv i drømmene mine, er jeg også altfor forberedt til enhver tid.)

Men da … Jeg kunne ikke finne ryggsekken min, som også hadde telefonen min, nøklene og lommeboken. Og jeg begynte å understreke om denne store tiden.

ANNONSE

På dette tidspunktet i drømmen var jeg i det i mellomrommet hvor du enten kan falle i søvn eller våkne opp, og fordi jeg ikke ville håndtere angst for å søke etter min manglende ryggsekk i drømmen, faktisk Våknet meg, hahaha! Så beklager, drøm Keanu! ?

Dette ser ut som Purr-Fect-jobben!

Jeg ønsker Rosie og jeg ble bedt om å delta i denne morsomme feline Photoshoot.

Hvordan det er å miste luktesansen etter å ha vært covid

5 av de beste biologisk nedbrytbare sminkevokker, bare i tilfelle du er i markedet for noen

Pro Makeup-artister anbefalte strømpe på disse Halloween skjønnhet må-haves (notat til selvtillit, kjøp en annen flaske BioDerma Sensibio).

Fikk litt ekstra neglelakk sittende rundt? Lag marmorert gresskar med dem!

Og på grunn av min galne Keanu drøm, her er nedgangen på sin nye tegneserie og noen morsomme fakta om livet hans.

Bumping this while I bake today.

This is what I’m making, by the way.

I love it when her cat starts mewling in the background because welcome TO MY WORLD.

Just started doing this.

I’m so ready.

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post