De primære fargene er av primær betydning i mitt utseende i dag med Nars Torre del Oro neglelakk

primære farger!
Wow, når skjedde det …?

Når har vi teleportert tilbake til åttende klasse kunstklasse?

ANNONSE

Jeg har rødt, gult og blått i dag og føler at jeg skisserer et eple og bruker disse gridene for å få proporsjonene riktige (du kjenner de jeg mener).

Min åttende klasse kunstlærer ville alltid gå av på tangenter om de primære fargene, og da, mens han var rambling, ville han plutselig få denne glassete, fjerntliggende ser i øynene, som han drømte om seminal sommeren han brukte på kysten av Italia maleri og spise pasta.

Faktisk, nå som jeg tenker på det, det glassaktige utseendet kunne ha vært på grunn av noe annet, som jeg er ganske sikker på at han var en total stoner, men jeg graver …

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Uansett! Foruten å lære hvor vanskelig det er å tegne boller og vaser (disse kurvene er seriøst freaking vanskelig), lærte jeg også at du virkelig ikke kan gå galt med å parre rødt med gul og blå. Det er en klassisk color combo.

I morges legger jeg på denne lyse highlighter gule toppen, og deretter gled på noen lagringshalskjeder med rød, gul, blå og hvit.

Og et blått og gullarmbånd.

Nars torre del oro
Da, for å spille av de røde aksentene i halskjeder, valgte jeg en kirsebærrød neglelakk av nars kalt Torre del Oro ($ 20), en ugjennomsiktig blåbasert rød med morderpigment (du kan lett komme unna med et enkelt lag, nei problem).

Kirsebærrød, sa hun …

Jeg drar virkelig kirsebærrødene som denne. Jeg tror de smigrer varme og fantastiske hudtoner, og du kan ha dem ganske mye hele året. Som en tidløs rød leppe går røde negler aldri ut av stil.

Nars Torre del Oro er en av 43 nyanser i den nylig revolusjonerte Nars Nail Polish Line lansering 15. juli på Nars Boutiques og Narscosmetics.com, og 1. august på Sephora butikker og varehus.
Jeg tror vi er på noe med hele “iført neglelakk som et ekstra tilbehør,” babe. Jeg kan ikke tro det tok meg så lang tid å komme ombord.

Det er morsomt å spille opp hva du har på deg med neglene dine. Min detalj-orienterte indre freakazoid elsker det.

To lag av Torre del Oro (selv om jeg lett kunne ha blitt borte med bare en)

ANNONSE

Noen andre rocker røde negler i dag?

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post