Du trenger ikke å være klarsynt for å sjekke ut disse timeglass-auraene: Hourglass Aura Collection Swatches

Husk Pen-Style Hourglass Aura Collection Cheek, så vel som Lip Disfaror vi så på tilbake i januar? Det ble kalt flush? Jeg unggutter deg ikke, jeg har fulgt Sephora av hjemmet mitt til området de andre fargene i linjen ukentlig siden.

Derfor måtte jeg kvele en skrik (“Eureka!”) I Sephora her om dagen da jeg snublet over timeglassskjermen øverst. Jeg bare snuste den nye Marc Jacobs Daisy Eau så frisk, som forresten er fantastisk, så jeg var allerede begeistret.

ANNONSE

Om timeglass Aura Collection Cheek så vel som leppeflekker …

Det er som om merkevaren har fingrene på pulsen til late kvinner som Moi. Aura Sheer Cheek Spots ($ 45 hver) samt rene leppeflekker ($ 26 hver) er opprettet for enkelhetslighet. Ingen børster er nødvendig med Aura’s bærbare, pennestil-applikatorer. Å vri bunnen av hvert utleverer produktet med svampidéapplikatoren i den andre enden, så vel som det gjør disse rene, byggbare væskeflekkene praktisk talt sikker ild til bruk.

Når jeg visste at det var min appelloppgave å dele denne oppdagelsen, frigjorde jeg raskt fargeprøver av hele samlingen (bare tre farger hver av flekkene for kinnene/leppene). La meg forstå hva du synes.

Switches of the Hourglass Aura Sheer Lip flekker fra delegert høyre: Scarlet, Flush så vel som kronblad

Switches of the Hourglass Aura Sheer Cheek flekker fra delegert høyre: Rouge, Flush så vel som kronblad

Switches med blitsen

Switches uten blitsen

ANNONSE

For mye mer på timeglass Aura -samlingen inspiserer …

Kan jeg sjekket ut timeglass -auraen din? Hourglass Aura -kolleksjonen for våren 2011

Hvor enkelt er det å endre auraen din med timeglass?

Din vennlige samfunnsavhengig,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post