Ta ditt valg: øyenskygge -paletter eller øyenskygge -singler?

Ilia trengte øyenskygge -palett i Amazing Nude, en palett jeg fikk tidligere på høsten
Ikke le, folkens, men jeg har blitt til personen som kartlegger en dyptgående plan for hvordan sminkesamlingen hennes vil se ut i løpet av det neste året!

Litt bakhistorie før jeg kommer til dagens spørsmål/emne. Jeg renset til slutt all den gamle sminken jeg hadde holdt fast på altfor lenge, og nå er det tid, jeg føler, for å være mye mer forsettlig med det jeg holder på. Jeg vil virkelig at denne neste iterasjonen av samlingen min skal være gjennomtenkt og nyttig. Jeg vil elske alt. Ingen død vekt!

ANNONSE

Uansett, dette fikk meg til å tenke på øyenskygge, og om paletter eller singler er veien å gå.

ANNONSE

Hva rekker du mye oftere, og hva er mye mer fordelaktig for deg? Er det en palett? Eller en haug med individuelle singler? Jeg er nysgjerrig på å kjenne tankene dine.

Din vennlige appellavhengig i nabolaget,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post