Filosofi Supernatural Superglossy Lip Gloss SPF 15: Weekend Warrior!

Topp: Del kjærligheten; Bunn: Online i øyeblikket

Howzit, husfeil?

ANNONSE

Fikk søndagen din en god start? Jeg har ikke sjekket inn ennå siden gårsdagens hummerfest/ekte blodmaraton hadde på meg. Jeg er fremdeles litt bleary øyet fra overdosering på mat.

Jeg ønsket raskt å nevne det nye synspunktet Supernatural Superglossy SPF 15 Lip Glosses ($ 16,50) vi snakket om forleden.

Jeg har vekslet mellom å dele kjærligheten (en kremet, ren rosa) så vel som på nettet i øyeblikket (en semi-sheer, skinnende brun) hele helgen. Begge fargene har vært mine kledde leppeglosser, fordi jeg har vært i humør for uformelle sminkeutseende (må være varmen).

Leve i øyeblikket

Dele kjærligheten

Deets:

Ikke-stokk, tynn så vel som fuktighetsgivende tekstur føles vakker på leppene mine

Den svakt minty duften blekner raskt

Smaksfri formel

Semi-sheer farge

Høyskinn finish

Tillegg av SPF 15 er en god bonus

Jeg tror filosofi har fått en vinner med den overnaturlige superglossy -linjen. Jeg liker begge disse nyanser, samt planlegger å hente et par til.

Hvis du graver uber-skinnende leppeglosser som ikke føles klissete på leppene, kan du tenke på å prøve de overnaturlige superlossiene. sminke samt sjarmbloggvurdering: a

Yikes! Jeg oppdaget nettopp tiden. Jeg ville mye bedre komme i gang. El Hub så godt som jeg meldte meg frivillig til å kjøre en flottør i årets Labor Day Parade her. Vi sleper et tredelt band i tillegg til å gi ut Candy, Yum!

ANNONSE

Jeg kommer snart tilbake. Ha en fantastisk en i dag.

Din vennlige nabolags sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post