Som en kjempefint avtale på flybillett, er de seks Ultra plysj leppeglassene ombord på High Flyin ‘Glosses Kit, så en god pris

Glem Red Bull. Fordelens nyeste High-Flying Lip Kit vil gi deg vinger!

Hvorfor risikere å miste den grensen stor flaske flytende fundament i din videreføring til TSA når du kan fly den vennlige himmelen uten å gå på foten på et fly?

ANNONSE

Lufthjelps nyeste rute flyr ombord på den splitter nye $ 26 High Flyin ‘Glosses Kit, og det gjør turen fra hvor du enn er til landet, hvor mini-lip gloss regler i lang tid det tar deg til å komme til nærmeste fordeler.

Dette søte begrensede utgavenesettet inneholder små versjoner av seks av ytelsens ultra plysjglans – ren Coral Coralista, Dusty Rose Dallas, lyse vannmelon Bella Bamba, glitrende naken hoola, rosa naken sukkerbomb og myk, pearly rosa løvetann.

De rene fargene skal smigre et bredt spekter av hudtoner, og vurderer den vanlige prisen på ytelsesgradenes full størrelse 0,5-ounce ultra plysj ($ 16), $ 26 for et sett med seks av dem (selv om de er mindre på 0,22 gram hver ) virker som en ganske god avtale.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Med en full størrelse løvetann glans for sammenligning

High Flyin ‘Gloss Swatches fra venstre: Coralista, Dallas, Bella Bamba, Hoola, Sugarbomb og Løvetann

Den fordel High Flyin ‘Glosses …

Ha en tynn konsistens og en jevn, ikke-klebrig tekstur

En svak frukt-punchy smak og duft

En begrenset slitasje tid, som varer ca 1-2 timer for meg, men jeg tror de er så søte og komfortable at jeg ikke har noe imot å måtte bruke på nytt

Å være ren gjør dem ganske lett å bruke (ingen speil nødvendig)

Og hvor søt er den lille boksen de kommer inn? ganske søt, ikke sant?

ANNONSE

Hvis du forlater huset med ikke mindre enn seks glosser i vesken, høres det perfekt logisk ut for deg (som det gjør det for meg), kan du bare elske nytte av høyflygens kit.

Pris: $ 26
Tilgjengelighet: Tilgjengelig nå Tilgjengelige tellere, butikker og online på fordel Kosmetics.com
Makeup and Beauty Blog Rating: a

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post