Varmt rosa lepper og en Mac Chenman omhandler dagen

Okay … Jeg gikk Buck Wild i dag med sminke.

Så mye mac. Så mange swatches. Jeg har helt mistet oversikt over tid mens du snakket bilder og tenkte ikke engang på min faktiske sminke, se etter i dag til jeg legger ned videokameraet i noen minutter i ettermiddag, og så så jeg min raison d’être for hump dag: a Kraft av kjærlighet.

ANNONSE

Nothin ‘som en varm rosa leppe for å stikke deg brede våken.

For dette utseendet, som jeg ringer til “Getaway Automobile Chauffør med hotrosa lepper”, brukte jeg mest produkt fra den nye Mac Chenman-samlingen, som treffer butikker i morgen (det er bare noen få timer fra nå!).

Øyne

Mac Chenman Mineralize Eye Shadow i Pink Union (krone og lokk)

Mac Chenman Pigment i marineblå (ytre tredjedel av lokkene)

Mac Chenman mineraliser øyenskygge i kjærlighetssyklus (lavere lash linjer)

Mac Eye Shadow i betong (Brows)

Mac zoom raskt svart lash (øvre og nedre lashes)

Kinn

Mac Chenman Charm Powder i Spill det riktig (Epler)

Lepper

Mac Chenman leppestift i kraft av kjærlighet toppet med Lipglass i kraft av kjærlighet

Hva med deg? Jeg håper du hadde en god dag i dag. Hva har du hatt på sminke? Har du spilt det utrolig og stille eller gå buck vill med brights?

Vel, jeg er offisielt un-bestått best nå og gjør seg klar for senga. Etter, selvfølgelig, ser jeg den nye episoden av berettiget.

ANNONSE

Oh, himmelen, Timothy Olyphant, er jeg under arrest?

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post