Zoya gratis 4 You Sale

Jeg fanget vind av dette tilbudet med Fivezero, som rutinemessig har neglelakk-tilbud på bloggen hennes. I det siste året har jeg ikke vært i stand til å delta i salget, men ikke lenger! Dette Zoya Nail Polish-tilbudet var også flott å passere – det er for 4 gratis neglelakk, så vel som den eneste utgiften er for frakt!

Jeg legger bare et kjøp for følgende:

Pasha – myk, blek, taupe-kysset beige naken med sølv frost, så vel som det barestiske hintet av sølvmikroglitter. (Swatch bilde herfra)

Jules – Musserende nøytral lys Taupe med gull, sølv samt champagne metallisk shimmer. (Swatch bilde herfra)

Faye – Bronzed Mauve med lilla samt brune undertoner oversvømmet med lyst gull glitrende. (Swatch bilde herfra)

Zara – Brilliant Blue-Toned Light Purple med sterk Golden Duochrome Shimmer. (Swatch bilde herfra)

Pasha så vel som Jules har vært på min ønskesummer i årevis. Yup jeg kjøpte hovedsakelig nøytrale farger, shocker. (Jeg ble mesmerisert av en magenta skygge, blys, men jeg forstår i mitt hjerte at jeg aldri vil bære den). Jeg tror Zoya gjør noen av de vakreste shimmere.

Det er min aller første gang bestilling fra Zoya.com, så jeg er interessert i å se nøyaktig hvordan deres frakt og klienttjeneste er. Jeg publiserer vanligvis ikke om produkter frem til jeg har fått dem, men jeg ønsket å spre ordet om dette tilbudet – det er bare tilgjengelig frem til 13. januar! Gå ut så vel som butikken! (Nei, dette er ikke min aller første makeup haul av 2016, i morgen, jeg vil publisere om noen ting jeg fikk i helgen.)

Dele denne:
Dele

Klikk for å sende e-post dette til en kompis (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Pinterest (Åpner i nytt vindu)

Klikk for å dele på Twitter (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Tumblr (åpnes i nytt vindu)

Klikk for å dele på Reddit (åpnes i nytt vindu)

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Untrieds: Zoya Zarai kjøpte dette under Zoya gratis 4 du salg i januar, hvor du valgte 4 polering av ditt valg for gratis, så vel som bare betale for frakt og håndtering. For et par uker siden brukte jeg til slutt den aller første av 4 – The Shade Zara. Dette var en noe betydelig …
11. mai 2016in “skjønnhet”

Collective Nail Polish Aquisitionsas Du har sett i gårsdagens innlegg, har jeg truet opp alle vinnerne, så vel som Marshalls innenfor en 10 km radius i huset mitt i forrige måned. Jeg sjekket også ut min elskede skjønnhetssalongforsyningsbutikk som tilbyr polishes for billig – de hadde fortsatt Essie få 4 få 2 gratis tilbud, og …
5. februar 2016in “skjønnhet”

IllamasQua Nail Lakk Collection Megaposttoday’s Publish er viet til Julija av uendelig vanskelig, samt betaler hyllest til Fivezeros megaposts. I en av kommentarene spurte Julija meg nøyaktig hvor mange Illamasqua polerer jeg hadde – jeg gjorde en rask telling fra lageret regneark, så vel som svaret var: 47.: O (korreksjon, antall unike …
27. oktober 2015in “Skjønnhet”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post