Smaksatt snø på Sno Crave Tea Home

Min fantastiske tann er bankende! På den aller beste mulige måten!

To ord: smaksatt snø. Jeg prøvde det for aller første gang på Sno Crave Tea House, så vel som ja, det er en ting.

ANNONSE

Det er som en blanding av hawaiisk barberingsis samt iskrem, så vel som det er tilgjengelig i mange smaker, men tingen er … De fleste av smaker er ikke søte, så hvis du vil ha mye mer søthet, har du å legge til en eller mye mer pålegg.

Jeg forstår at dette virker komplisert, men det er det ikke. Bo hos meg her …

OK, ditt aller første topping-lag er typisk en sirup, så vel som jeg valgte kondensert melk fordi, la oss bli ekte, jeg kan chug en boks av de tingene hvis de delegerte mine egne enheter.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Deretter legger du til andre toppings på toppen. Jeg valgte japanske adzuki bønner (som du kan komme i Hawaii med barbering is) som, for å være ærlig, var ikke den aller beste ideen, siden vi dro til filmene senere og …

Uansett, neste gang jeg går, vil jeg få frukt pålegg, så vel som kanskje en karamellsaus.

“Sno” -smaken jeg fikk var Taro, som er en lilla rot som ligner på potet (i Hawaii, det er det de gjør poi ut av). Det var ekstremt velsmakende. Taro er ganske typisk i orientalsk matlaging.

De har også en annen type te, selvfølgelig, på Sno Crave Tea House, hvis smaksatt snø ikke er din ting. Jeg så klienter med boba te, som er de drikkene med bit tapiokass sfærer i dem som ser ut som bobler, så vel som andre klient med varm miljøvennlig te samt ting sånn.

De har også mange ting på menyen med toast i dem …

Skål?

Vel, det kalles toast, men det ser ut som lag med pund kake sandwichet mellom scoops av iskrem, så i hovedsak en dieters mareritt, eller en fantastisk tanns drøm, avhengig av nøyaktig hvordan du ser på det.

Sno Crave Jeg dro til er i Union City, men det er andre i California.

ANNONSE

Hold øye med steder som dette, siden de ser ut til å poppe opp mye mer, så vel som mer. Gi det en prøve en gang!

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post