$ 5 Wet N Wild Color Icon Kits ble bygget med juleshopping i tankene

Wet N Wild Color Icon Kit in Sugar Plumb Fairy

Jeg lurer på hvor mye det koster å sende et brev til Nordpolen. Jeg spør fordi jeg virkelig vil takke julenissen for å ha gitt ut disse våte og ville fargeikon -settene ($ 5) for høytiden.

ANNONSE

De fire settene er bare $ 5 hver og kommer med seks koordinerende skygger og en mini-eyeliner.

Vel, foringen er ingenting å skrive hjem om. Jeg mener, det er pent pigmentert, men det føles litt stivt mot huden min. Skyggene, derimot – å, skyggene! Rik, dristig og like byggbar som selskapets fabelaktige fargeikon -singler.

Igjen, dette er bare $ 5, wow!

ANNONSE

Katter og sminke -sweatshirt ??

42 dollar

Handle nå

Av de fire settene – Sugar Plum Fairy, Golden Goddess, Snow Sprite og Night Elf – har jeg evaluert to av dem så langt.

Våt n villfarge ikon Kit i snø Sprite

Snow Sprite

Sukkerplommefe

Noen av skyggene er fluffier enn de andre, som de i sukkerplommefe. Jeg får stadig de lettere nyanser over alt, men for $ 5 lærer jeg å takle.

Hvis du vil være Xmas som handler etter venner og pårørende som liker fargerik øyesminke i år, kan du vurdere å legge disse til listen din.

Pris: $ 5
Tilgjengelighet: apotek overalt, ja!
Makeup and Charm Blog-rating: a-

TV -serier jeg ikke vil være på …

Øverst på listen min: Jeg skulle ikke være i live. Morsomt show å se, men jeg vil ikke være der. Krasjet flyet ditt i skogen? Maulet av en grizzlybjørn? Strandet på en ørkenøy? Showet intervjuer overlevende fra livs-/dødshendelser, og jeg er alltid som Ohmigawd! “Du kuttet gjennom ditt eget ben med en lommekniv!?” Bare drep meg nå!

Hvis du noen gang trenger en unnskyldning for å komme deg ut av camping, bare se noen få episoder. stol på meg. Noe vil komme til deg.

ANNONSE

Andre show på listen min: Jeg visste ikke at jeg var gravid (seriøst?), Bekymringselement (det ser alltid ut til å være en slags ormekomponent) og Jersey Shore (er, nei).

Din vennlige nabolags sjarmavhengig,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post