Hei fra Saks Fifth Avenue i San Francisco!

per min kontrakt med faner Cat Industries, LLC, jeg får alle andre fredag.

Vel, ikke nødvendigvis “av”, fordi jeg fortsatt er på samtale, men jeg er tvunget til å forlate kontoret slik at fanene kan ha sin “private tid”.

ANNONSE

Som du kan forestille deg, tar Plotting World Domination intense fokus og konsentrasjon, så han sparker meg ut av huset.

Sukk…

Hei! Fra Saks Fifth Avenue her i San Francisco’s Union Square!

Det er en grunn til at jeg står foran denne bygningen med stort hår … men grunnen har ingenting å fullføre med håret (jeg følte meg bare som å ha stort hår i dag!).

Jeg er her for å sjekke ut et nytt program Saks kjører denne måneden kalt Charm Treat du Jour. Hver dag denne måneden holder Saks en annen sjarm spesiell eller begivenhet, ting som ansiktsmasker fra SK-II, blowouts av en Frederic Fkkkai stylist og håndmassasje fra La Prairie.

Det er også noen fancy – fancy! – Gave-med-kjøpsavtaler, som en helt gratis kakefôr fra Laura Mercier.

Nationwide, 24 Saks butikker deltar (ring din lokale butikk for detaljer). Hvis du tilfeldigvis er i Bay-området, og når som helst denne måneden finner deg i nærheten av Union Square, stopp av sjarmen på Saks for å se hva som skjer.

Mens jeg er her, søker etter nye vårstuff på tellere, planlegger jeg å hengi seg til en sjarm behandle du jour. På SF-butikken i dag kan du enten lære å kombinere dufter med Jo Malone London, eller få en neglelakkendring fra Dior.

ANNONSE

Hmm … at neglelakkendring høres ganske søtt for meg. Mine klør er hella å “opp for øyeblikket.

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post