Når du er i tvil, Red Lip det ut

Standard-problem #OOTD
Stila Beso, for alltid å være der for oss sminke elskere som bruker leppestift i siste øyeblikk i bilen ved hjelp av bakspeilet før du går i arbeid. Du gjør det enkelt å se ut som vi, du vet … faktisk hadde vår handling sammen. Lol.

Venn, jeg forutsi at dette kan være din nye standard matt rød leppefarge (hvis det ikke er en av dine faves allerede), fordi Beso er ugjennomsiktig. Beso er glatt. Beso har en sjarmerende flytende-y-tekstur, og det starter av kremaktig og glatt. Det letter langs lepper og rundt kanter, så du trenger absolutt ikke en leppeforing.

ANNONSE

I utgangspunktet er det helt blottet for den dårlige typen drama.

Jeg hadde tre massive kopper kaffe før jeg satte dette på i går, i bilen (vi jobber lengre timer på bakeriet denne måneden på grunn av den årlige ferie cupcake rush), og selv om hendene mine vibrerer med høy frekvens på grunn av Alle koffein, jeg var fortsatt lett i stand til å male denne leppen på under et minutt.

Hva sa du?!

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Ja, du får en lys rød matt leppe som beveger seg mens du smiler og ler gjennom dagen din (jeg håper). Denne spesielle leppen varte gjennom å lage 600 sukkerkaker.

Mwah, Stila Beso!
Og hvis du er utsatt for leppeflak som jeg er, bekymrer seg ikke, fordi denne lippien også ikke tørker ut leppene dine.

Du kan ganske mye bruke noe på dine øyne med Beso også. Det er en veldig samarbeidsvillig farge. Jeg pisket opp dette matt taupe lokket med visittreutrale paletten uten mye tanke og gikk bare med den.

Når du gjør ditt øye sminke i en uskarphet …
Jeg bruker vanligvis Beso med en slags nøytral øyenskygge, men det fungerer også bra med fargerike deksler.

Faktisk har vi en ferie dryss blanding på bakeriet som vi har brukt på glaserte sukkerkaker … det er en blanding av lyse røde, grønne, lilla og teal sprinkler, og jeg tror fargepaletten ville absolutt fungere for et sminkeutseende – Teal, blå og lilla på lokkene med en rød leppe.

Makeup Inspiration?
Jeg er ikke 100% sikker på at jeg kunne trekke den av på en bærbar måte (kan totes se det som går utilsiktet gal), men hei, du vet aldri til du prøver.

Andre (noe) viktige gjenstander av notat

Siden jeg var den første på bakeri i går på baksiden av huset, fikk jeg velge musikken … så vi bumped 80-tallet treffer hele dagen lang (vi caterner også en 80-talls fest, så jeg følte at det var hensiktsmessig ).

Jeg hørte så mange sanger jeg ikke hadde hørt i aldre!

Jeg vet ikke hvorfor, men jeg er konsekvent sjokkert av hvor mye jeg er flyttet av Phil Collins sanger …

Hvem pokker er Billy, uansett?

Selv etter alle disse årene har jeg fortsatt ingen anelse om hva denne sangen handler om …

ANNONSE

Hvis du kan bryte ned sussudio for meg, vil jeg virkelig sette pris på det … han snakker om en kvinne med et uvanlig navn som han har en forelskelse på, ikke sant?

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post