Søndager med faner katten, sminke og klageblogg mascot, vol. 693

Divas har en track record for å være vanskelig å jobbe med. Du vet, i min erfaring, divasene jeg har krysset stier med, har faktisk vært ganske kule. Lagspillere selv.

Tabs, for eksempel, elsket å mate sladdermaskinen med historier om at han var beryktet vanskelig å jobbe med. Jeg tror en gang han var til og med referert til som Naomi Campbell av Cat Modeling World, som begeistret ham. Men hvis du spurte noen av de beste tier Kitty-modellene han jobbet med, eller noen av hans servicepartnere, ville de fortelle deg at han var 100% støttende, å gi og den mest enkle å jobbe – med katt du noensinne ville møte .

ANNONSE

Ok, sikkert, av og til var han respektløs for meg, og jeg ville bli bedt om å gjøre absurd ting som, jeg vet ikke, planlegger en fest for 100 personer på en toskansk utleie eiendom med bare 24 timer å gjøre det, men for De fleste faner var en god arbeidsgiver å jobbe for. Han hadde alltid ryggen min, og han oppfordret meg alltid til å følge mine drømmer.

“Fortsett å skrive,” sa han, “og når du endelig penn den blockbuster, ikke glem hvem oppmuntret deg.”

Rosie.

ANNONSE

Rosie-Pose har en forkjærlighet for å trekke seg inn i ensomhet når hun er dyp i vitenskapelig tanke, og selv om hun ikke er så sosialt aktiv som faner, kom hun fremdeles godt sammen med alle kattene hun løper inn i (unntatt Harris). Hun lar også av og til hennes mors sideflate når hun ser søte små fylte katter, som hun har tatt stripey her under vingen hennes. Han er en av Connor’s Stuffies, og Rosie har store planer for at han skal være den neste vitenskapelige katten mastermind. Hun er identifisert at han har en evne til robotikk og har tatt ham som en av hennes praktikanter.

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post