Està © e Lauders Mad Men Collection Rich, Rich Lipstick i Pinkadelic gir deg mye mer

Està © E Lauder Mad Men Collection Rich, Rich Lipstick i PinkaDelic ($ 30), tilgjengelig nå på tellere og online
Mer.

Mer!

ANNONSE

Det er akkurat hva Està © e Lauders nye Mad Men Collection Rich, Rich Lipstick i Pinkadelic gir deg.

Mer! – Som i den faktiske mengden produkt, fordi hvert rør består av 0,13 gram – nesten dobbelt så mye som den lille 0,07-ounce-røret av kirsebær utgitt med fjorårets Mad Men-kolleksjon.

Kirsebær ble indikert for å høre tilbake til de mindre vintage leppestift rør av yesteryear, men galne menn fans må ha ønsket mer. Heldigvis, El forpliktet. Begrenset utgave Pinkadelic består av samme mengde produkt som Twist-Up Lipsticks i Està © E Lauders faste linje.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Pinkadelic ved siden av kirsebær leppestift for skala

Pinkadelic med et rør av Mac leppestift for skala

Dessverre kommer PinkaDelic også med en høyere prislapp … det er $ 30, som er betydelig mye mer enn $ 18.50-22 Està © E Lauder spør vanligvis om et 0.13-ounce rør av leppestift.

Nå får jeg begrunnelsen. Jeg mener, pinkadelic er ment å være spesiell. Det er begrenset utgave og kommer med en fancy boks og gylden pose (som ikke vises her … Jeg tror faner gjemte dem!), Men jeg kan ikke hjelpe mer.

Ikke nødvendigvis mye mer produkt, men mye mer – jeg vet ikke – noe annet.

Jeg liker fargen. Du kan aldri gå galt med en annen smigrende, litt skinnende ren nøytral rosenrøde, men det varer bare om en time på leppene mine, og det er den høyere prisen …

Jeg tror at Pinkadelic kan ha blitt laget med hard-core galne menn fans i tankene, og / eller jenter som liker å samle komplette samlinger.

Åh, og hvis du liker fargen, men vil ha noe som varer litt lenger, sjekk ut Chanels $ 32 Rouge Coco Shine leppestift i gutten.

Pris: $ 30 for en 0,13-ounce tube
Tilgjengelighet: Tilgjengelig nå på tellere og online
Smink og klageblogg Rating: B-

Netflix Streams og Ballet Dreams …

Jeg tror jeg glemte å nevne dette. Jeg så en fantastisk dokumentar om unge ballettdansere på Netflix for et par uker siden kalt første posisjon. har du sett det?

Det følger en gruppe ungdommer (jenter og gutter) som de forfølger sine drømmer om å bli profesjonelle ballettdansere, hele veien gjennom trening, skader og opp til Youth America Grand Prix, en prestisjetunge verdensomspennende konkurranse hvor det beste av det beste er tildelt dansstipendier og jobber.

Jeg er så inspirert av folk som er lidenskapelig om deres kunst, uansett hva det er, og jeg er litt misunnelig når noen oppdager deres kall i en så ung alder.

Skyt … Jeg er 37 og jeg vet fortsatt ikke hva jeg vil være når jeg vokser opp!

ANNONSE

Hvis du har sett det, gi meg beskjed om hva du trodde.

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post