Søndager med faner katten, sminke og klageblogg mascot, vol. 217

Knuste … Tabs ble knust da han fant ut at Brad Pitt slo ham ut for Chanels store nye annonsekampanje for Chanel nr. 5.

Det gjorde ikke noe fornuftig. Tabs hadde allerede gjort en svært vellykket runde av nr. 5 utskriftsannonser tidligere i år for magasiner (som ad up top), så da han fikk anropet fra agenten sin i forrige måned at Chanel-folket tok en beslutning om å “gå en annen Rute “Denne gangen kunne fanene ikke tro på ørene hans.

ANNONSE

“MROW!?” Han bjeffet på telefonen til sin agent (“Hvem fikk jobben?”).

“Brad Pitt,” svarte hans agent.

Vel, faner følte seg litt bedre da han hørte det. Tross alt er Brad Pitt også en ganske stor stjerne.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

I denne virksomheten vinner du noen, du mister noen. C’est la vie.

Selv om fanene mistet den nye Chanel-kampanjen, har han fortsatt vært veldig opptatt. Denne uken hadde han kitty modelleringsjobber for en haug med store merkevarer, inkludert Mac, Tom Ford Beauty, Està © E Lauder og Korres. Hvis du er interessert, her er bildene (fanene er veldig fornøyd med disse) …

Åh, og ikke glem å gå inn i denne helgens Giveaway for et $ 50 Egift-kort fra Sephora. Du har fortsatt noen få timer (stenger klokka 11:59 P.m. PST), men du handler bedre. lykke til!

Hvem er faner katten? For omtrent fem år siden skjønte jeg en bortfall, loppebitt i tabby katt med et dårlig tilfelle av ormer. Jeg kunne se at han ble falt på vanskelige tider, men hans dype kunnskap om høymote og varehus kosmetikk førte meg til å tro at han var mye mer enn å møte øyet. Vi ble raske venner, og nå er han faktisk sjefen min (og en vellykket kattunge).

Din vennlige nabolag appellavhengige,

ANNONSE

Karen.

P.S. Som Tabs ‘Husky Midsection bryter bloggens arkiver på sømene … med Kitty Modeling Pictures. Ja, det er mye mer tabby å elske i sminke og klagebloggarkivene.

P.P.S. Gledelig Veterans Day!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post