Søndager med faner katten, sminke samt klageblogg mascot, vol. 647

Denne uken Rosie oppdaget at området så vel som trendy stil er ikke gjensidig eksklusivt.

Hun var ekstremt ekstatisk om bestemmelseslandingen på Mars i forrige uke, så vel som ønsket å feire med en spesiell krage som hedret arrangementet.

ANNONSE

Du forstår Rosie; Hun er vanligvis alt om tall, så vel som hun er en non-nonsense, uten frills type jente, så jeg var sjokkert da hun valgte dette sparkly området rock-inspirert anheng for vår spasertur rundt samfunnet i morges. Hun så vel som Connor, lot de sjekket ut Martian-overflaten. Selvfølgelig insisterte Rosie på å ta punkt. Hun var imidlertid objektiv kommandant.

De samlet en rekke martian rock prøver for studier, har til hensikt å oppdage indikasjoner på underjordisk saus. Det var et lite skritt for Rosie, et gigantisk sprang for kitty slag.

Jeg vil gjerne ringe spesiell interesse for å overholde bildet. Jeg forstår at Rosie ikke ønsker å være en kitty-modell, men hvis noe var å foreslå at hun kan jobbe det som det aller beste av dem, som legenden – du forstår hvem – dette bildet ville gjøre det.

Se på disse vippene! så vel som den nonchalant intensiteten!

Jeg løfter jeg prøver ikke å presse henne inn i en hvilken som helst type bestemt retning, men hvis noen kalles for å spørre om hun ønsket å stjerne i en eksklusiv high-end-kampanje, måtte jeg sitte ned så vel som en alvorlig snakk med henne om prospektiv, så vel som det ikke blir bortkastet.

OROLONEL TABS, ASTROCAT / SUPERMODEL

Det er en allment kjent sannhet at fanene vasket ut tidlig fra astronaut treningsprogrammet. Jeg indikerer at han var nydelig, så vel som han fikk høy poengsum for sin evne til å koble til folk på kameraet, men da det var i forbindelse med den faktiske vitenskapen … la oss bare si at tallene ikke var hans sterke dress.

ANNONSE

Han stjerte i ganske mange plass-relaterte Kitty-modelleringskampanjer skjønt …

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post