I gjennomsnitt, hvor mange øyenskygge bruker du i et typisk sminkeutseende?

Den nye Urban Decay Ultimate Naked Basics Palette for Holiday 2016 (Ja … Holiday!)
Hvor mange nyanser bruker du i gjennomsnitt i et typisk utseende?

En? To? Tolv? Seks? Syv? Mer?

ANNONSE

Jeg prøver desperat å kraftige veien gjennom denne “bare en liten liner” -fasen, jeg finner meg fortsatt fanget i, og vi vil se om den nye urbane forfallet Ultimate Naka Basics Palette (kommer snart … i 18 dager!) Hjelper.

Det kunne … Jeg har spilt med det, og jeg liker virkelig slitasjetiden. Har satt inn noen looong dager i det siste, og skyggene varer minst 8-10 timer på lokkene mine uten å krølle.

Nyanser er alle mattes, og de ser ut til å påføre mørkere på huden enn de vises i sine panner.

I de siste månedene eller så – virkelig, i det siste året, hvis jeg er helt ærlig – har jeg ikke hatt tålmodigheten til å sette på mye øye sminke, så jeg har hatt på seg en eller to skygger, topper . Som jeg vil gjøre en eneste brun matt over mine lokk, så linje min øvre lash linje med en mørkere matt nyanse, vanligvis en mørk grå eller svart.

Men jeg jobber med meg ut av det og vokser mer interessert i å ha flere nyanser dag for dag. Med denne paletten har jeg hatt på fire til seks av nyanser om gangen, så det er et stort skritt.

Hva med deg? Hvor mange øyenskygger har du på et typisk utseende? Også, vær så snill å inkludere noen kremete base øyenskygge du har på deg.

Snakkes snart!

Din vennlige nabolag skjønnhetsavhengige,

ANNONSE

Karen.

P.S. Jeg har lyttet til mange pretenders i det siste, og denne er for tiden på gjentagelse i morges …

P.P.S. Ha en fantastisk tirsdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post