Gi dine brows en lett løft med ny fordel High Brow Glow

Windows fungerer begge veier, så vel som når du synger uforsiktig hvisker i kjøretøyet på toppen av lungene, kan folk se deg!

Jeg forstår ikke hva det handler om den osteaktig sangen, men jeg er fysisk ute av stand til å sitte stille når jeg hører det. Det er som en slags druidisk wham stavelse som gjør at hver celle i kroppen min emote, spesielt når jeg kjører så vel som George virkelig kommer til å gå.

ANNONSE

“I kveld virker musikken så høyt. Jeg ønsker at vi kan miste denne mengden. Kanskje … det er mye bedre på denne måten; Vi skadet hverandre med de tingene vi ønsket å si. Vi kunne ha vært så bra sammen; Vi kunne ha danset denne dansen for alltid, men nåwwwww jeg har blåst den muligheten Awaaaaaay … vær så snill å bli! ”

Lang historie kort, jeg var på min metode for Trader Joe i denne ettermiddagen, så vel som å vente på et stoplys når uforsiktig hviske begynte å spille på Koit (Light Rock, mindre snakk). Så jeg kom inn i det så vel som begynte å gjøre dette American Idol ansikt / mariah Carey ting med hendene mine da jeg så mannen i kjøretøyet ved siden av meg Hella sprakk.

Nesten nøyaktig samme ting skjedde et par uker tilbake på huset med naboen, så jeg ser ut til å ha dette gjentatte problemet med Windows …

Jeg forstår ikke om chuckling dude oppdaget nøyaktig hvor voldsom så vel som ekstremt løftet mine penner så i dag på grunn av nøyaktig hvor vanskelig han ler, men hvis han gjorde, får ny fordel High Brow Glow ($ 20) all kreditt.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Denne bit tiger lever til å aksentere buer, så vel som om det gir deg dà © jà vu, du er mest sannsynlig å tilbakekalle nytte er .g. blek matt rosa high brow blyant. Når det er trukket, så vel som blandet under toppunktet i bøen på pannen, produserer den illusjonen av en høyere bue. Jeg har brukt det i årevis, men jeg har aldri vært i stand til å trekke den av på våren så vel som sommeren siden den har en tendens til å se ashy på meg når jeg har en brunfarge.

Denne nye versjonen, High Brow Glow, er en champagnerosa med en myk glans som ser ut til å passe mørkere, så vel som varmere hudtoner bedre.

Brows, Bam!

Glødens løftepåvirkning er ganske nyansert, så folk utenfor vår sirkel av sminke nerds kan ikke sette fingeren på nøyaktig hva som er annerledes med utseendet ditt, men de vil forstå noe er oppe.

Pris: $ 20
Tilgjengelighet: Kommer snart til å dra nytte av butikker, tellere så vel som online
Sminke samt sjarm blogg rating: a

ANNONSE

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

P.S. Håper du hadde en vakker torsdag. Før jeg fred for å se den nye rettferdige, så vel som snarf denne gulrotkoppen, la meg forlate deg med disse ordene: et sted der ute, en dør åpner. Ta på seg så vel som trinn med den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post