Sett noen form for flotte bevegelsesbilder i det siste?

Jeg kan eller ikke kan kreve noen til å helle en beholder med å sparke tilbake lavendel-duftende lotion på meg hvis / når jeg liker noen av bevegelsesbildene på min sommertid, nytliste.

SOM DENNE:

ANNONSE

Første gang jeg prøvde, kunne jeg ikke gjøre det med tilhengeren! Jeg sjekket ut om det i nytelse ukentlig, så vel som åpenbart når det ble screenet på noen film feiringer i år, forlot folk kino-teatret skriking så vel som gråt!

Det kommer ut 8. juni – dagen før min b-dag (Gemini i huset!).

Yup, Mine Motion Bilde Desire Listing er allerede omtrent en kilometer lang siden El Hub, så vel som jeg bare går hvert par måneder, noe som mest sannsynlig bare vurderer at jeg er den personen som må ta en feline lur nå i midten av en film. Det skjedde i hvert filmbilde vi har gått til å vurdere at Connor ble født. Sett meg i et mørkt rom, så vel som Bam! – Jeg sover. ?

Gitt, tror jeg ikke det vil skje hvis vi går på arvelig (ikke akkurat som Toni Collette?).

Det ser skremmende ut som frack.

Jeg vil likevel se …

Min venn Suz i kommentarene påpekte annihilation den andre dagen, så vel som det ser bra ut så vel som intens. IT stjerner Natalie Portman, så vel som jeg ser det tilbys på iTunes å leie. Jeg tror vi vil nyte det denne helgen.

Og selvfølgelig er det galne rike asiater …

Jeg ønsker hovedsakelig å nyte det for Constance Wu siden jeg liker henne i frisk av båten. Hun er humoristisk på det showet – påheller absolutt meg om min orientalske tigermamma i 80-tallet, så vel som 90-tallet. Ideelt sett kan jeg sjekke ut boken før du ser filmen!

ANNONSE

Hva med deg? Har du sett noen form for flotte bevegelsesbilder i det siste? Hva skjer med din Nyt List?

Din vennlige samfunn appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post