Sephora Adventures: Bumble samt Bumble Sunday Sunday Shampoo, Drunk Elephant Tonet Umbra Tinte Everyday Defense, samt Pinrose Parfymer

Ønsker henne #rbf
Jeg sverger, min siste tur til Sephora var Connors ide. Hvis hun ser litt krabbe i dette bildet, er det siden hun praktiserer henne #rbf (hvilende spedbarns ansikt).

Jeg gikk for å få et par ting jeg har lyst til å prøve fra min lystliste, så vel som å snakke om det, at oppføringen har trent min vesken i metoder jeg ikke forutse, lol!

ANNONSE

Først er det denne klargjørende Bumble samt Bumble Sunday Shampoo.

Lukter: appelsiner, så vel som stranden
Jeg hadde en stor produktbygging i håret mitt etter å ha brukt en klorane sjampo samt maske, så vel som søndagsjampo, som jeg brukte på lørdag (en slik rebell!), Har jeg fått håret mitt typisk igjen. Buuuuuut, jeg tror fortsatt at jeg skal returnere det, siden jeg sjekket ut på Sephora-området (og spør ikke hvorfor dette ikke synker på forhånd) at det ikke foreslås for fargebehandlet hår, som Jeg har.

Åh, vel … det var morsomt mens det varte.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Jeg liker konseptet som utnytter en klargjørende sjampo, så ofte for å eliminere oppbygging fra tørr sjampo, så vel som andre hårprodukter, så jeg tror på å utveksle det for en sjampo av Briogio, en naturlig hårpleie linje på Sephora, kalt være mild , Vær snill miljøvennlig te Clarifying sjampo. Det er $ 24, så om nøyaktig samme pris som Bumble Shampoo, som er $ 25, men det forventes å risikere for fargebehandlet hår.

Jeg håper det lukter bra.

Også, mens jeg var der, valgte jeg et rør av ny drukket elefant Umbra Tinte fysisk hverdagsforsvar, bredspektret Sunscreen SPF 30 ($ 36) med 20% sinkoksid.

Zinkoksyd forlater vanligvis en hvit kastet på mørkere hud, men dette gjør det ikke! Det er virkelig pent. Jeg trodde det ville være så dypt eller peachy for meg, men det er det ikke. Jeg kan ikke se det i det hele tatt, som er flott, så vel som det er ingen hvit kast! Jeg utnyttet det på lørdag, søndag så vel som mandag, så vel som huden min virkelig liker det så langt. Den har en lettmousse-y-tekstur, så det tar raskt, så vel som jeg ikke trenger å sitte der, jobber det i dager så vel som dager. Plus, det er ikke klebrig, så det forlater ikke nakken min følelse brutto, så vel som det lag under grunnlaget godt.

Drunk Elephant Umbra Tonet Fysisk Everyday Defense

Den er tilgjengelig i en liten ish 2-oz. flaske, som har meg bekymret. Jeg ønsker at røret var større for prisen, siden jeg har en følelse av at jeg skal gå med det raskt.

Til slutt, på min metode ut av butikken, oppdaget jeg en ny skjerm for Pinrose, som jeg har dødd for å lukte.

De er så søte…

Regnbue!
Jeg vil ha alle disse flasker lined opp på min kommode, bare så jeg kan stirre på dem.

Jeg sprayet en lilla som heter lil ‘dipper på håndleddet mitt. Det var bra så vel som lys, mye som Tocca. Jeg tror det ville være flott for lagring.

ANNONSE

Så, hva annet burde jeg prøve på Sephora? Oppdag noe i det siste?

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post