Produkt Spotlight: Estée Lauder Double Wear Instant Fix Concealer 24h Concealer + Hydra Prep

Hydrering og dekning fra Estée Lauder
Som du vet, er jeg solid, stabilt estée Lauder #TeamDoublewear (deres dobbelt slitasje lys og og, dobbelt slitasje fundament er ikonisk!), Og dette nyeste tillegget til dobbelt slitasje fam har vært en av mine go-to under-eye conchalers i det siste.

Estée Lauder Double Wear Instant Fix Concealer 24h Concealer + Hydra Prep ($ 28, tilgjengelig i 22 nyanser) er en dobbeltsidig situasjon med en pensel-on fuktighetskrem i den ene enden og en middels dekning flytende concealer på den andre, og den er laget for Tørr hud med fine linjer … Hei, du snakker med meg?! Lol.

ANNONSE

Jeg liker det fordi fuktighetskremet glatter alt ut og plumper huden. Det er ganske glatt og silikon-y-følelse, og ligner Mac-rask reaksjon øyekrem, som er kjent for under-øyet concealer prep.

Concealer Chills på toppen hvor den skjuler skygger og mørke områder, og det gjør dette uten å se skinnende etter noen timer (igjen, veldig lik et annet Mac-produkt – deres old-school velg fuktigheten concealer).

Nei Likey ‘Ze Crepe-Y Concealer? Denne concealer combo er din dawg.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Jeg har på seg middels dyp (varm) i etterbildet.
Jeg føler at det 24-timers kravet er en strekk, fordi den falmer litt på slutten av dagen, men eh – jeg vil helst ha litt fading enn en liten kaking og tung concealer helt i mine erfaringer linjer.

Jeg tror dette produktet er best for peeps som liker sheerer concealer dekning og har tørr hud og fine linjer. Hvis du velger Tarte Shape Tape nivåer av skjuling, ville det imidlertid være noe som Maybelline’s Concealer, en bedre passform (det skjuler alt!).

ANNONSE

Også, hvis ditt under-øye området er fet, igjen, sannsynligvis ikke den beste passformen.

Fra Esteeelauder.com …

Prep. Skjule. Gå. Multi-tasking, tosidig prep og concealer verktøy. Øynene ser lysere ut, mye mer strålende.

Hydra Prep.
På den ene siden er det Hydra Prep Serum for en øyeblikkelig hydrering. Hjelper glatte fine, tørre linjer og lar concealer glide på seg jevnt og blandes sømløst. Gjenta det gjennom dagen for å raskt starte på nytt og revitalisere utseendet ditt.

24h concealer.
På den andre siden er det en ekstrem slitasje concealer som varer 24 timer. Denne feilfrie dekselet er ideelt for mørke sirkler, flekker, misfarging, ufullkommenheter, mer. naturlig satin matt finish med middels til full byggbar dekning. Veldig blandbar. Vil ikke krone. Vanntett. Svette- og fuktighetsbestandig.

Hvordan velge, hvordan du bruker
Velg en concealer nyanse som passer til skintone og fundamentet eller er en skygge lettere.

Finn din ideelle nyanse: Velg hudens intensitetsnivå (fra ultra lys til veldig dyp) og undertone (kul, nøytral eller varm).

HOW TO identify YOUR UNDERTONE
Undertone is the way your bare skin looks and behaves. Which one sounds many like you?
Cool (C) undertones: Bare skin has a rosy tone and burns easily in the sun.
Neutral (N) undertones: Bare skin is much more even toned, not too pink or golden.
Warm (W) undertones: Bare skin has a golden or olive tone and tans easily in the sun.

Apply as needed to cover-up dark circles, spots, imperfections, more.

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post