Awesomeness Alert! Varmt vintertider for å holde deg toasty

Tillat meg å rocke din verden.
Hilsener fra landet uten bukser.

Nei, jeg sitter ikke bare her på skrivebordet mitt med min bum henger ut. Jeg har på seg disse fantastiske strømpebuksene som jeg ikke kan tro, jeg har nettopp funnet ut om. De kalles børstet genser, og de er av et merke som heter Hue.

ANNONSE

Normalt er de $ 15, men jeg fikk dem tilbake på svart fredag ​​for $ 9,99 hver. Også, de er på salg ideell nå på Macy’s nettside for $ 10,50.

Disse er flotte! De er de varmeste, mange komfortable strømpebukser i hele landet, og de er veldig tykke. Når du glir inn i dem, er det nesten som om du har på deg en kashmir genser på beina og booty.

Du tror du vil bli overopphetet, ikke sant? Nei. Jeg føler meg helt toasty når jeg bærer disse strømpebuksene, så du vil ikke være sweltering.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Nå, selvfølgelig … Jeg bærer ikke bare tights av seg selv, så nei, jeg går ikke rundt med bare strømpebukser på, ha ha! Jeg har vanligvis en kjole på toppen, og deretter en genser, og parer dem med mine khaki Fergie støvler. (Som jeg fortsatt elsker! De har holdt opp i årevis. Props til deg, Fergie-Ferg.) Eller, jeg bærer dem med mine over-the-knee Sam Edelman støvler, og hvis det er ekstra kaldt, legger jeg til en skjerf og en vintertid.

Hva eller kalde vintertid ser ut som …
Gitt, her i Nord-California, mens det blir frysende (~ 30 grader), er vintrene relativt milde sammenlignet med Midtvesten og nordøst, hvor du har sløv og snowbanker og temps faller godt under frysing. Jeg vet ikke om jeg kunne klare seg bare disse strømpebuksene på et sted med ekstremt vintertid, men kanskje hvis du bor et sted som det, kan du bære disse under buksene dine for et ekstra lag av varme, eller du kan doble opp På dem, som er det jeg trolig ville gjøre, lol!

Leve de ikke-buksene drømmen
Jeg tror de er flotte. De opprettholder sin snugness gjennom hele dagen, så de ikke løsner seg, og de holder deg i … Jeg mener, ikke så intens som spanx eller noe, men jeg føler meg en moderat pølse-y effekt, som jeg setter pris på .

Super søt med brune suede støvler

FYI, det har vært et minutt vurderer at jeg har slitt strømpebukser, og det tok meg en stund å finne ut hvilken side som er foran, fordi det ikke er noen tag.

Merk: Siden hvor du ser en enkelt søm som går opp i midten? Det er fronten, og ryggen har disse to synes det som sorta kopp din butt kinn. Så, hvis du ender opp med å få disse, la meg hjelpe deg! Slik setter du dem på.

Jeg fikk dem i alle tre farger – svart, brunt og grått – og jeg elsker dem i stykker!

ANNONSE

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

P.S. glad for nyttår !!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post