Søndag med faner katten, sminke og sjarm blogg mascot, vol. 700 !!!

Hans Royal Huskiness, Master of Hans Meowmain, og den eneste største kraften i historien om Kitty Supermodeling. Jeg bryr meg ikke om hva noen sier. Han var den som startet alt.

Dette er den 700. avdrag av søndager med faner! Min Tabby Young Boy var her for 552 av dem.

ANNONSE

Jeg savner ham kjære. Enormt. Jeg rive opp bare å tenke på det. Han var og vil alltid være katten kjærlighet i livet mitt.

Jeg mener, jeg har blogget her på MBB fordi 2007 … det er lang tid, og den eneste grunnen til at jeg har gjort det så lenge er faner. Jeg kan ærlig si at han var min mus for mange av disse årene. Han var større enn livet, både til meg personlig og her på bloggen. Han fikk mine kreative juice å gå. Han gjorde alt mye morsommere, og han syntes å glede seg over å gjøre det. Han elsket oppmerksomheten. Han elsket å ta bilder med meg, elsket klemmen og scenen retningen, bare elsket å være seg selv, og jeg elsket å være rundt ham.

Han var min partner, min fortrolige, min inspirasjon og min beste venn. Vi modnet sammen som folk (og en feline). Jeg vil aldri glemme ham så lenge jeg bor.

Rosie.

Rosie fortsetter å gjøre en fantastisk jobb som tar over for faner som CFO (Chief Feline Officer) av Tabs Cat Industries, LLC. Til hennes kreditt, hun har aldri prøvd å oppstå faner. Hun er ikke så lidenskapelig om kitty modellering som faner var fordi hun er sin egen kattperson, med sine egne forhåpninger og drømmer.

Jeg respekterer og setter pris på det om henne.

ANNONSE

Takk, Rosie, for å være deg selv. Du er en dårlig-@ Ss og en søt, fantastisk jente. Jeg elsker deg veldig mye.

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post