Connorclaire.com Produkt Spotlight: Lipstick Swatch-A-Thon Mug

Jeg tegnet disse leppestifter med min Tombow Clean Penner i min foretrukne SketchBook.

Jeg mener, det er et krus, åpenbart, så du kan bruke det til å drikke kaffe eller te eller hva du vil ha ut av det (jente, jeg vil ikke fortelle noen om du har rødvin der inne, shh!), Men jeg bruker min for å lagre mine sminkebørster nå. Rekvisitter hvis du kan anta om de er rene eller skitne!

ANNONSE

Kjøp Lipstick Swatch-A-Thon Krus

Kruset er tilgjengelig i to størrelser, en mindre 11-oz. En, så vel som den større, akkurat her er 15 gram.

Jeg liker den større siden da min krus ikke holder sminkebørster, bruker jeg det til å drikke kaffe eller te, så vel som du vet … Moar Coffee!

ANNONSE

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

P.S. Tgif!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post