Street Art i burbs være som …

“Flere buer, mamma! Moar buer. ”

Jeg tilbrakte en del av min ettermiddagstegning rosa, så vel som gule buer på gaten, så vel som mens jeg er glad for å være bosset rundt av et lite barn identifisert for å pynte samfunnet med tegninger av pastellhår tilbehør, Holy Wow! – Walkway kritt er så rotete. Dine hender, klærne dine, håret ditt – det som blir dekket i krittstøv.

ANNONSE

Hvordan klarte jeg ikke å huske en så rotete, morsom del av barndommen?

Oh, så vel som vi skjedde på heller hemmeligheten i oppkjørselen da vi fant dette …

En fuglhytte …
… uten fugler!
Et stort eiketrær overhenger garasjen vår, så vel som da jeg så opp, jeg hørte spedbarnsfugler, men kunne ikke se dem … Jeg var ikke sikker på hva jeg skulle fullføre med reiret, så jeg valgte det opp med å bruke to pinner så som Ikke å røre den med hendene mine, så vel som setter det sikkert på toppen av noen nærliggende busker.

ANNONSE

Jeg håper fuglene? er ok.

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post