Cool-Toned Grays Signal En Smoky Black Friday På Mac: Tilbys for en dag Kun $ 25 Mac Smoky Black Friday Veluxe Pearl Combination Shadow Trio

Den nye $ 25 Mac Smoky Black Friday Veluxe Pearlfusion Shadow Trio, tilbød en dag bare i november 28, 2014, utelukkende på internett på maccosmetics.com
Du vet … vi burde virkelig finne ut en slags langdistanse kommunikasjonssystem som ikke inkluderer teknologi, bare i situasjonen er sh * t noen gang treffer viften, så vel som nettet blir mørkt, så vel som vi krever en metode Å spørre hverandre viktige bekymringer som “jenta, gjør du noen form for svart fredag ​​shopping?” eller, “Hva tror du på den nye Mac Smoky Black Friday Velux Pearlfusion Shadow Trio?”

Min aller første trodde var leverandøren duer, men så mange av oss har katter …

ANNONSE

Så nå tror jeg røyksignaler, men jeg har ikke funnet ut ordforrådet enda.

Liker, akkurat hvordan vil du si, “Jeg tror de tre Veluxe Pearlfusion Shadows i dette på Internett-spesielle er bare OK,” med en liten avslutning så vel som røyk?

Jeg vet ikke …

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Jeg vil også si, “Jeg ville mest sannsynlig ikke ta av mine hoop øredobber så vel som kaste ned hvis det var mangel på disse triosene så vel som jeg var pålagt å kjempe for den siste, men jeg kan nå for en på en fredag ​​kveld hvis jeg ønsket å gjøre en rask så vel som shimmery smokey eye som ikke trengte massevis av arbeid. ”

Men det virker som en god avtale å si med puffs av røyk …

Iført røykfylt svart fredag ​​på lokkene mine så vel som mac matt leppestift i nouvelle vogue på leppene mine

Jaja. Jeg vil fortsette å jobbe med det.

Inntil jeg finner noe ut, antar jeg at vi må fortsette å utveksle sminkeinformasjon den gammeldags måten.

Viva la internett!

$ 25 Mac Smoky Black Friday Veluxe Pearl Combination Shadow Trio vil bli tilbudt bare på MacCosmetics.com på Black Friday, 28. november 2014.

Den inkluderer en skinnende beige, en kult tonet skinnende mediumgrå, så vel som en kjølig tonet skinnende mørkegrå, som alle kan brukes tørt eller vått.

ANNONSE

Vil du gråte deg selv for å sove hvis du savnet dette på svart fredag? Min antagelse er mest sannsynlig ikke … Jeg tror dette er mer for Die-Hard Mac-samlere enn avslappede fans. Eller, for alle som hoards / covets cool-toned shimmery grays.

Din Friendly Community Beaution Addict,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post