Tenker du på å installere et basseng?

Følgende bidrag er fra en annen forfatter.

For mange av oss strekker drømmen om forstads lykke seg forbi bare å ha et flott hjem på en treforet bane, og i nyere tid har et hjem blitt langt mye mer enn en murstein-og-mørtelbygning. Det har blitt en av de mest stabile og forutsigbare måtene å overføre rikdom og bevare den.

Så det er fornuftig da at å øke verdien av hjemmet vårt gjennom forbedring eller ombygging over tid vil legge til den største salgsverdien til hjemmet når det er på tide å selge, refinansiere eller bruke hjemmet som sikkerhet for å få tilgang til kredittlinjer.

En av de mest populære måtene å gjøre det på er å installere et svømmebasseng og med hundrevis av stiler, typer og design, kan du bruke en million dollar på å lage ditt spesielle basseng. Vel, for mange av oss som sannsynligvis ikke kommer til å være tilfelle, så hvis du tenker på å installere et basseng i hjemmet ditt, vil vi hjelpe deg med å pakke ut noen få ting du må vurdere før du tar steget. ordspill ment.

Forskning antyder at et basseng kan legge til mellom 5 – 7% verdi til hjemmet ditt, mens noen estimater setter dette tallet på 8%. Det er ikke ingenting, og når du begynner å bli kreativ med landskapsarbeid, utendørs dusjer, vannfunksjoner og et Cabana -hus (hvis du har plass), kan du legge til et par prosentpoeng på dette tallet.

Men du må huske at denne verdien bare er en overførbar eller bankbar verdi basert på når du planlegger å selge huset. Med andre ord, du vil bare se verdien av dette når hjemmet ditt har fått nok egenkapital til å rettferdiggjøre kostnadene for bassenget. Så hvis du planlegger å tilby hjemmet ditt like etter å ha installert bassenget ditt, hold det enkelt, eller du kan godt være ute av lommen generelt.

Hovedpoeng å vurdere

Så du har gjort deg opp en mening – du får et basseng og det er flott. Du kan se frem til ubegrensede sommerdager, fantastiske familietider og fantastiske bassengfester, men det er noen avgjørende ting å vurdere.

For det første vil du vite hva reguleringslovene er i ditt område (hvis aktuelt for ditt område) og hvordan disse kan ha innvirkning på bygningens forventninger.

For det andre, (den mye morsomme delen), er å finne ut typen og slags basseng du vil ha. Fiberfiber, sement eller betong eller flislagt. Ikke alle bassenger vil fungere for alle typer terreng eller klima, så du må gå over dette med bassengentreprenørene dine. Prøv 3D Pool Design online gratis, for å leke med noen få ideer.

Tenk deretter på vedlikehold. Når du har tatt en beslutning om den type basseng du vil ha og vurdert form, design og så videre, kan du ta en samtale med entreprenøren din om hvor mye vedlikehold bassenget ditt vil trenge. I disse dager er det enkelt å outsource bassengvedlikehold, men i et stadig mer kontantbelagt forbrukerbase kan det være lurt å lære å gjøre dette selv.

Det er ingen tvil om det, et svømmebasseng tilfører raskt appell til hjemmet ditt, men det er også en fantastisk måte å holde familien sammen, dele noen fantastiske sommerdager og skape noen fantastiske minner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post