Fet, glimrende øye sminke som ikke bryter banken: det er lett å falle for disse seks nye l’oreal paris ufeilbare øyenskygger

iført l’oreal paris ufeilbar øyeskygge i ubegrenset hav

Jeg har vært en fin følelse av ånden i det siste med øynene mine, du vet, som ønsker å ha på seg med 20 trinn som involverer primer, 10 forskjellige nyanser av øyenskygge, liner (blyant, væske, gel og kake) og falske vipper. Vanligvis enhver øye sminke jeg kan få min furry små hender på.

ANNONSE

Side notat: og jeg er så ikke tuller om pelsen! Her er det som ingen forteller deg om din skitne trettiårene: De er hårete, som i deg begynner å merke håret som vokser i odde steder (som på fingrene), og uventet spørsmål som, “Er det kunstig PAS for en kvinne å barbere hendene? ” Kryss ditt sinn.

Ahem! Innvendig stemme, Karen.

Ikke sant. Men hva med de dagene når fanene blåser opp telefonen min med “Haster” Pet Assistant-forespørsler, som, “Vennligst alfabetiser min saus bokser, takk!” Og jeg har inkling, men har ikke tid, for å hengi seg til komplisert øye sminke?

Vel, det er alltid en av de seks nye L’Oreal Paris ufeilbare øyenskygger ($ 7,95 hver).

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Flytende diamant, gylden smaragd, ubegrenset hav, glitrende granat, bunnløs java og smoldering plomme bli med 12 eksisterende faste nyanser i L’Oreals Faboo Ingallible Eye Shadow Line av langsiktig, lett å blande pulver skygger slik at satiny glatt som de lager fløyel Jaloux, og så glimrende at jeg fortsetter å forvente kjerubiske engler å dukke opp fra skyene og si, “Dayum, Gina!”

Og nevnte jeg at de er langvarige? Slitt med en primer, de klamrer seg til lokkene mine i 8-10 timer uten krølling.

Endless Sea

Golden Emerald.

Glansende granat

Smoldering plomme

Flytende diamant

Bunnløs Java.

Twatches fra venstre: Golden Emerald, ubegrenset hav, smoldering plomme, glitrende granat, bunnløs java og flytende diamant

Stor setning øye sminke er en bris med disse. Alt som trengs er bare noen få swipes.

I morges blandet jeg to lag med ubegrenset hav, den glimrende tealen, på nakne lokk, konsentrere seg mye av fargen i min ytre V, og deretter feide et enkelt lag langs mine nedre lash linjer for å gjøre ting pop!

En hurtig dato med en lash curler og to strøk mascara senere, og jeg var klar til å takle faner ‘mest nåværende forespørsel til, “Ring Channing Tatums folk, og sett en tid til å gå over koreografien for vår nye film.”

ANNONSE

Pris: $ 7,95 hver
Tilgjengelighet: Tilgjengelig nå på Drugstores og Ulta
Smink og klageblogg Rating: A- (Jeg merker litt mindre fallout under påføring)

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post