Seeky Monkey Cosmetics har en blast med negler

Hvordan Sauky er denne linjen!? Jeg får et stort spark ut av Canadas egen frekke ape-kosmetikk. De er en indie neglelakklinjebristling med morsomme farger og personlighet.

Min typografiske side elsker flasker, som er dekorert med hvert polsk navn i forskjellige typer stiler og fonter, og jeg er glad for å rapportere at jeg ikke har sett en som bruker tegneserier (jeg kan høre deg sukkende med lettelse, lol! ).

ANNONSE

Og jeg elsker kreativiteten. Noen av dem har navn som tiltalende som deres farger (Merk: Noen er veldig stygg), og alle har quirky fargehistorier på nettstedet, som dette her for skyggen kalt spiker meg.

“Hvis det var noen gang jeg ønsket å bli spikret av en varm person på stedet, var det øyeblikket mens du var på ferie i Honolulu.

Etter å ha lest, og så på mange, mange modellmagasiner mens du venter på dagligvarebutikken, ble jeg kjent med mye hvis ikke alle de varme mennene i dekslene.

En morgen etter at jeg fikk min Starbucks, og behandlet fra ABC-butikken på hjørnet, krysset jeg Casually veien og gjorde meg mot stranden. En flott frisk bris av Ocean Air og Plumeria fylte nesen og lungene. Følelsen mye som en må i paradiset, jeg var i en trance … ”

– Cheekymonkeycosmetics.com.

Yowza! Du er en frekk ape!

Noen av navnene knekker meg opp! – Selv om jeg sannsynligvis ikke vil være å gi en flaske Brazen Hussy eller Hot Slut når som helst snart.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Det er for tiden 50 nyanser gitt online på $ 14 stykke, alle med en trefri formel laget uten formaldehyd, toluen eller dbp.

Jeg har prøvd fem av fargene så langt – BFF (en kremaktig rosa korall), gratis kjærlighet (en kremaktig lyse oransje), vixen (en kremaktig lilla), bli våt (en kremaktig babyblå) og mannen chaser (en shimmery rosa ) – Og jeg har på seg to strøk for alle, men en av disse, blir våte, som krevde et tredje jakke for å tørke ut strekene.

Bli våt

BFF.

Fri kjærlighet

Undercover Vixen.

Man Chaser.

Jeg sjekket disse på blanke negler, så vel som lagdelt med en base og toppjakke, og så gode resultater begge veier – noen små sjetonger på kantene på dag tre (men fortsatt mye glans). Ved dag seks begynte jeg å se noen få mange små sjetonger langs kantene og på foten av neglene mine. Jeg er vanskelig på hendene mine, så jeg vil si at disse er ganske harde samlet.

Linjen har vært litt vanskelig å finne her i U.S., men jeg tror det bidrar til deres allure, spesielt hvis du liker under-the-radar merker. De er tilgjengelige via deres nettside og tilbyr internasjonal frakt.

ANNONSE

Pris: $ 14 hver
Tilgjengelighet: Begrenset tilgjengelighet utenfor Canada, men de er tilgjengelige internasjonalt online
Makeup and Appeal Blog Rating: a

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post