Hva er dine kjæreste skjønnhetsminner?

min bestemor i midten av ’40s
Jeg vedder på at det er et sted som er veldig spesielt for deg og var et veldig spesielt sted for deg som barn. For meg er det stedet min bestemors hus i Moriah, NY, i Adirondacks på Lake Champlain. Jeg brukte så mye tid der som et barn (fordi hun bor fem minutter nedover veien fra huset jeg vokste opp i), og det har alltid vært et møteplass for min mors side av familien. Hele vår gruppe flokker der.

Selv som voksne, møt tanter og onkler og fettere alle i huset hennes når vi kommer hjem for å besøke, og på 91, bestemmer bestemoren vår sikkert selskapet.

ANNONSE

Sannsynligvis det beste med å være på min bestemors hus som vokser opp med en haug med fettere som var alle eldre enn meg, var å leke med sminke! Mine fettere bodde i de omkringliggende byene, men var fortsatt ganske langt unna, og jeg har forskjellige minner om å være på spisebordet, poking gjennom sminkeposene sine (om de ville ha meg til eller ikke!) I helgene og helligdager ville vi bruke på bestemorens hus.

Ben for dager!
La meg forklare.

Alle mine fettere er betydelig eldre enn jeg er fordi min mor var den yngste av bestemorens barn, og hun hadde min mor på 36 da bestemoren min allerede hadde tre barn (nesten) i tenårene deres.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Så å være mye yngre enn alle andre, min mor hadde også barna hennes mye senere enn hennes søsken gjorde, så min eldste fetter er i hans sender nå, og jeg er barnets baby på 25. De eneste yngre enn meg Nå er de store barnebarnene, den eldste av hvem på 13, nå begynner å bære sminke (som får meg til å føle seg gammel).

Heldigvis legger mine eldre fettere lykkelig med meg og alle mine pestering da jeg var yngre, som jeg elsker dem for fordi mange tenåringer ikke har mye bruk for de små på familie sammenkomster (jeg vet at jeg ikke til tider) . De behandlet meg mer som en søsken enn en fetter.

I helgen måtte jeg koble til igjen med mye av familien min. Jeg hadde ikke sett på en stund, og en av mine fettere selv fortsatte å forbløffe og inspirere mine skjønnhetsvaner ved å bringe meg massevis av hennes samling for å gå gjennom og lese på min fritid!

Jeg tok bare noen få ting (fordi jeg på dette punktet egentlig ikke trenger flere skjønnhetsprodukter), men jeg verdsatt tanken.

De tre produktene jeg fikk fra min fantastiske fetter: Herbal svaret urte aloe tvinge huden gel, glam glow youthmud tinglexfoliate behandling, og Avon helt kissable leppestift i racy rød
Og produktene jeg ikke tok, gikk til mine andre fettere barn (13, 11 og 5)! Så å se dem som spiller med sminke- og skjønnhetsprodukter som et eldre medlem av familien brakte definitivt, fikk meg til å gjenoppleve mange gode minner.

ANNONSE

For moro skyld, jeg liker å si at jeg lærte det meste av det jeg kjenner fra Internett (og en stor del av det, jeg har), men jeg lærte virkelig mye om livet fra å sitte på bestemorens spisebord og fra ridning i biler med søsteren min og fettere.

Bestemor i midten av ’40s
Hva er dine kjæreste skjønnhetsminner?

Åh, og har du noen gang hørt om den aloe gel? Det er helt nytt for meg, men jeg kan ikke vente med å prøve det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post