Krymp opp dekningen av din favoritt BB-krem eller tonet fuktighetskrem med denne tiden som sparer ideen

BB kremer.

Hva synes du om dem? Jeg har vært på et spark i det siste (Mac Lyselig C har vært min bae i en uke eller så), men du vet … Noen ganger trenger en jente / ønsker litt mer dekning, og ofte (vel, hele tiden) det Samme jente har også det travelt.

ANNONSE

Og det er slik jeg skjønte ut denne sminkepissen.

I utgangspunktet, i stedet for å bruke en BB-krem (eller tonet fuktighetskrem) først, og deretter bruke en concealer på toppen av det, kan du spare litt tid ved å blande litt av din favoritt concealer i bb-kremet ditt for å lage en magisk brygge.

Blanding av de to sammen øker opaciteten til BB-kremet, som gir deg mye mer dekning.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Jeg har blandet Mac Lightful C i Medium Plus med et smidgen av Mac Velg Cover-Up Concealer i NC42. Deretter buffer jeg Mac mineraliserende hudfarge naturlig på toppen, og spray deretter en liten Mac-løsning + over hele ansiktet mitt.

Resultatet er middels dekning med en naturlig utseende semi-matt finish. Det er det jeg har hatt på på bildene mine i det siste.

Hvis du ville, satser jeg på at du også kan støte opp dekningen enda mye mer ved å leke med forholdet mellom utvalgte omslag til lyst C.

Hvis du bestemmer deg for å gi dette en virvl med forskjellige produkter, prøv å blande ting med lignende formler og konsistenser, som kremer med kremer, væsker med væsker, etc. Jeg har normalt bedre hell når jeg gjør det, og det er derfor jeg blander Mac Velg farge -Up med Mac Lyselig C, fordi de begge har lignende konsistenser og blander ganske godt sammen.

ANNONSE

Din vennlige nabolag appellavhengige,

Karen.

P.S. Sittin ‘her på min sofa følelse fylt til gjellene. El Hub og jeg kom akkurat tilbake fra en yummy jubileumsmiddag. Fra og med i dag har vi vært gift ni år, og jeg har fortsatt ikke drept ham i søvnen ennå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post